Notícies més llegides



Baix Empordà


Calonge i Sant Antoni

Calonge i Sant Antoni celebra el dia de la dona amb una setmana d'activitats

Baix Empordà  -  04/03/2021  -  14:11

Commemorant també el primer any de pandèmia, l'Ajuntament vol donar visibilitat a les treballadores d'aquests centres mèdics, que són el 100% de la plantilla, i que han estat a primera línia durant aquest any marcat per la Covid19


Dia de la dona

Dia de la dona



L'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni comença avui la celebració del dia de la Dona amb una setmana d'activitats, la major part de les quals seran en format virtual. Des d'avui i fins al 10 de març tindrà lloc l'exposició itinerant d'homenatge a les dones. Es tracta de diverses fotografies de gran format que es situaran en diferents espais públics, i que tenen com a protagonistes les treballadores dels consultoris mèdics del municipi. Commemorant també el primer any de pandèmia, l'Ajuntament vol donar visibilitat a les treballadores d'aquests centres mèdics, que són el 100% de la plantilla, i que han estat a primera línia durant aquest any marcat per la Covid19.

També des del 4 i fins al 10 de març les xarxes socials de l'Ajuntament, l'Espai Jove i la Biblioteca centraran bona part dels seus continguts en el dia de la Dona, amb informació rellevant sobre la igualtat i el valor de la dona en la societat. Des de la Biblioteca Pere Caner es farà una selecció de llibres i pel·lícules relacionades amb la igualtat i el feminisme, mentre que l'Espai Jove centrarà l'atenció en un equip de reporteres que donaran veu a la ciutadania per parlar sobre què és el feminisme i perquè celebrem el 8M.

El dilluns, 8 de març a les 18 h. tindrà lloc la taula rodona "Lideratge femení", impulsada per l'Associació de Directives i Empresàries del Baix Empordà. Aquesta taula estarà moderada per Eva Garcés, sòcia Fundadora de Mentdips Talent, i la participació d'Alexandra Colls, CEO de Cashkeeper, Xantal Noëlle, Co-Creadora multidisciplinar de Impressme, Montse Thomas, gerent de Viatjalia Destins i Sílvia Aranda, sòcia-economista.


Autor: Redacció


#calonge


#calonge





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...