Notícies més llegides




La Selva


Sant Feliu de Buixalleu

La venda d'entrades anticipades amb visita guiada al castell de Montsoriu per Setmana Santa, avancen a molt bon ritme

La Selva  -  26/03/2021  -  13:03

Montsoriu es podrà visitar del 25 de març al 5 d'abril


Castell de Montsoriu

Castell de Montsoriu



La venda d'entrades anticipades amb visita guiada al castell de Montsoriu per Setmana Santa avancen a molt bon ritme. Així ho ha confirmat el president del Patronat del Castell, Pere Garrriga, aquest divendres 26 de març. Tan bon punt es va donar a conèixer que el castell de Montsoriu obriria al públic durant tots els dies de Setmana Santa, concretament del dia 25 de març al 5 d'abril, la venda d'entrades anticipades es va incrementar considerablement. Tant és així que per aquest cap de setmana ja hi ha més d'un centenar de reserves.

Si el temps acompanya aquest cap de setmana de Rams, Montsoriu s'omplirà de visitants que volen gaudir del que és considerat el castell gòtic de Catalunya. El castell romandrà obert de les 10 h del matí a les 17 h de la tarda. La venda d'entrades finalitza una hora abans del tancament del recinte arquitectònic.

La resta de dies de Setmana Santa, l'horari serà de les deu del matí a les set de la tarda de dilluns Sant – 29 de març- a dilluns de Pasqua -5 d'abril-. Si bé la venda d'entrades es farà fins una hora abans del seu tancament, és a dir, a les sis de la tarda. Aquelles persones que vulguin sol·licitar una visita guiada cal que ho facin a través del web www.montsoriu.cat.

Sis visites guiades diàries del Divendres Sant al Dilluns de Pasqua

El president del Patronat del Castell de Montsoriu, Pere Garriga, ja ha avançat que durant els dies festius de Setmana Santa per poder donar resposta a les peticions dels visitants s'incorporaran més visites guiades. En principi, tal com han avançat, el nombre de visites guiades diàries serà de sis, que es faran entre les deu del matí i les sis de la tarda. D'aquesta manera, tal com ha assenyalat Garriga, es donarà resposta a la gran demanda que tenen les visites guiades. Actualment, aquestes visites es fan els dissabtes i els diumenges a dos quarts d'onze del matí i a un quart d'un del migdia, si bé el castell està obert de dijous a diumenge.

Després que el PROCICAT anunciés l'aixecament del confinament comarcal fa quinze dies, i veient l'augment de mobilitat dins el territori català des del dilluns 15 de març, s'espera una molt bona afluència de visitants per Setmana Santa.

De fet, tal com ha confirmat el president del Patronat, Pere Garriga, la Setmana Santa representa un 10 per cent del total del total anual de visitants al castell. Enguany i tenint en compte la situació actual en què sortim d'un llarg període de confinament, i donat que per Setmana Santa hi haurà quatre dies festius – i en alguns casos cinc per la celebració de festes locals- visitar el castell de Montsoriu pot ser una molt bona opció a l'hora de programar una sortida.

Per tot això, des del Patronat del Castell de Montsoriu i el Consell Comarcal de la Selva s'ha preparat una campanya de comunicació que aposta pel turisme de proximitat, concretament per la comarca de la Selva i fent-ho extensiu a les comarques properes com poden ser Osona, Maresme, Gironès, Garrotxa, Baix Empordà però no oblidant el Vallès Occidental i Oriental, que també representen un percentatge important en el nombre de visites anuals.

El perfil del visitant que puja a Montsoriu té un interès per la cultura i això fa que la major part de les persones que el visiten prèviament hagin sol·licitat la visita guiada a través del web www.montsoriu.cat. Per tant, tal com ha assenyalat el president del Patronat, Pere Garriga, s'espera que aquesta Setmana Santa siguin molts els visitants que pugin a Montsoriu per veure "in situ" el que és considerat el castell gòtic de Catalunya.

Les visites a Montsoriu són segures

El president del Patronat del Castell de Montsoriu, Pere Garriga ha assegurat que "la visita al castell gòtic de Catalunya és segura i ha recordat que des de la reobertura al públic del castell de Montsoriu, el 17 de juliol de 2020, les visites s'han fet seguint les mesures de la COVID-19 i sempre amb la màxima seguretat."

Finalment Garriga ha assenyalat que "la visita a Montsoriu no ha de ser un perill ni molt menys. Tot el contrari. Hem de permetre que els ciutadans de Catalunya coneixen el ric patrimoni arquitectònic i cultural que tenim i venir a Montsoriu és conèixer la nostra història i el nostre llegat".


Autor: Redacció


#montsoriu


#castell #montsoriu #laselva





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...