Notícies més llegides




El Ripollès


Ripoll

L'Ajuntament de Ripoll liquida els comptes del 2020

El Ripollès  -  31/03/2021  -  12:00

Hi ha un romanent de tresoreria de 295.000 euros per a despeses generals


Ple

Ple



Ripoll ha liquidat el pressupost municipal del 2020 amb un resultat de 748.175 euros, dels quals ha quedat un romanent de tresoreria per a despeses generals de 295.291 euros. Al ple celebrat ahir, en què es van donar comptes de la liquidació, el regidor Josep Maria Creixans va explicar que el nivell d'endeutament és del 63,88%.

Durant la sessió, celebrada telemàticament, es va aprovar per unanimitat el Decret d'Alcaldia els plans pressupostaris a mitjà termini (2022-2024) de l'Ajuntament, en què es fa una projecció a uns anys vista de com seran aquests comptes, i també es va aprovar l'adjudicació a la Fundació MAP del contracte de subministrament en règim de lloguer d'impressores i equips d'impressió i el seu servei tècnic amb un cost de més de 52.000 euros.

També es va aprovar inicialment (en cas, amb l'abstenció d'Alternativa per Ripoll–CUP) la modificació de la plantilla de l'Ajuntament per crear una nova plaça de caporal de la Policia Local i per unanimitat una modificació de crèdit del pressupost municipal pel rènting d'un dúmper i una pala llevaneu per la brigada municipal i la redacció d'un pla de protecció civil, amb una despesa total de 19.159 euros provinents del romanent de tresoreria. Així mateix, també es destinen 37.188 euros per al projecte dels nous vestidors del camp de futbol, inclosos en aquesta modificació.

El ple de Ripoll també va aprovar, amb les abstencions d'ERC i Alternativa–CUP el conveni amb ADIF per a la supressió de passos a nivell, reducció de riscos i la millora de la permeabilitat del Ferrocarril al terme municipal, en punts com el passeig Ragull o la plana d'Ordina. A això cal afegir-hi l'aprovació per unanimitat de l'acta de cessió d'immobles a l'Ajuntament per part d'ADIF de les antigues cotxeres, el giratori i el dipòsit de l'estació.

D'altra banda, també es va aprovar amb l'abstenció d'ERC una operació de crèdit a llarg termini per inversions (Pressupost 2021) i va rebre el suport unànime de tot el plenari una modificació del Reglament del Servei d'abastament d'aigua potable.

La sessió d'ahir també va servir per aprovar de forma provisional una modificació puntual del POUM de Ripoll per la desclassificació del sector SUD-2 de Palou, que passarà a ser sòl no urbanitzable i inicialment i per unanimitat el Protocol d'abordatge de les violències sexuals als espais d'oci del Ripollès, una mesura per dissenyar estratègies d'intervenció articulades amb la resta d'actors locals i de la comarca.

També va tirar endavant l'acord entre l'Ajuntament i l'Agència de Desenvolupament del Ripollès en el marc del programa Treball i Formació-Línia Dona i Coor i el nou Mapa d'Instal·lacions i Equipaments Esportius del municipi (MIEM).

Pel que fa a les mocions, se'n va aprovar per unanimitat una per reclamar a la Generalitat l'increment de les ajudes pels sectors de la restauració i el comerç de Ripoll i el Ripollès i va ser rebutjada la presentada per la regidora no adscrita Sílvia Orriols sobre retirar el pla pilot de la Generalitat que ha introduït l'islam a les aules públiques.

Sí que es va aprovar (amb els vots contraris d'Alternativa – CUP) la moció de condemna a un atac vandàlic contra la seu d'Aliança Catalana i pintades contra la regidora Orriols, tot i es va retirar dels acords el segon punt de la moció, que demanava dissoldre el cordó sanitari contra ella.


Autor: Redacció


#ripoll


#ripoll





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...