Notícies més llegides




+ Notícies


Salt

L'Ajuntament de Salt torna a posar en marxa els Consells de Barri

+ Notícies  -  13/04/2021  -  14:28

El dimarts 20 d'abril es durà a terme una sessió a l'Auditori de la Coma Cros per recuperar la dinàmica aturada el 2020 per les restriccions de la Covid19




El proper dimarts 20 d'abril l'Ajuntament de Salt tornarà a posar en marxa els Consells de Barri que es van aturar durant l'any 2020 per les restriccions imposades per la Covid19. La sessió es durà a terme a l'Auditori de la Factoria Cultural Coma Cros a partir de les 19.00 hores i tothom que estigui interessat en assistir-hi es pot inscriure el mateix dia (a partir de les 18.45) o a través del formulari online que es pot trobar al Portal de Participació de la pàgina web municipal. Les places són limitades per complir amb els aforaments que marquen les mesures sanitàries i d'higiene per fer front a la Covid19.

Oberts a tota la ciutadania, el consell de Barri de Salt són espais de trobada entre ciutadania i administració per millorar el municipi en clau de barri, des de la convivència i la comunitat.

L'alcalde de Salt, Jordi Viñas, explica que "els Consells de Barri són una clara aposta per la participació dels veïns i veïnes. Escoltant les seves propostes i preocupacions per treballar, conjuntament, i trobar les millors solucions".

Tallers per sectors i barris
Durant la primera part de la jornada es presentarà com es desenvoluparan els Consells de Barri durant aquest any 2021 (es podrà seguir de forma virtual des del canal Youtube de l'Ajuntament). Posteriorment es faran tallers per sectors o barris per tractar l'estat dels compromisos adquirits per l'Ajuntament l'any 2019 i acordar els temes que més preocupen del barri i es treballaran durant el 2021 en properes trobades.

A partir d'aquí i durant les properes setmanes, se celebraran les sessions específiques de cada Consell de Barri amb el calendari següent:
Sector Oest (Barri Vell + Barri dels Escriptors) – 26 d'abril
Sector Sud (Barris El Pla+ La Maçana + Sant Cugat + Mas Masó-Hospital) – 27 d'abril


Autor: Redacció


#salt


#salt





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...