Notícies més llegides



El Ripollès


Ripoll

Bona valoració dels Mercats de les 40 Hores de Ripoll

El Ripollès  -  19/04/2021  -  16:47

Tot i que l’any vinent s’espera retornar al format habitual de la Fira de les 40 Hores, si l’estat de la pandèmia ho permet


40 Hores de Ripoll

40 Hores de Ripoll



El Mercat de les Arts i els Artesans d’aquest dissabte va posar el punt final a quatre edicions dels Mercats de les 40 Hores, la fórmula que aquest 2021 s’ha posat en pràctica per substituir la tradicional fira que se celebra cada any per aquestes dates. La impossibilitat d’organitzar un esdeveniment de grans dimensions amb molta afluència de gent, a causa de la pandèmia de la Covid-19, va posar sobre la taula aquesta opció, que ha permès continuar mantenint l’essència d’un esdeveniment tan arrelat a la població.

Des de l’Ajuntament de Ripoll es fa, doncs, un balanç molt positiu dels quatre mercats que s’han celebrat. En aquesta valoració coincideixen la regidoria de Comerç, Fires i Mercats, la de Cultura i Festes, així com el teixit comercial i cultural que ha participat als esdeveniments. Hi ha hagut una bona afluència de gent, s’han respectat generalment totes les mesures sanitàries i la vitalitat ha estat la tònica dominant. El confinament comarcal que ha afectat dos dels mercats no ha impedit que es poguessin celebrar amb normalitat i amb una bona resposta.

Els mercats van començar el cap de setmana del 20 i 21 de març, amb els productes alimentaris i els cotxes nous i d’ocasió. El següent dissabte, es va organitzar un mercat d’antiguitats i col·leccionisme. Després de la Setmana Santa, el 10 i 11 d’abril tornava l’activitat amb la carpa destinada a la UIER i la UBR, pensada per al desenvolupament de les empreses i per presentar en societat el Marketplace ‘Respira de Compres al Ripollès’. I per últim, Aquest darrer dissabte la plaça de l’Ajuntament va rebre als artistes i artesans.

Tot això vestit amb molts actes culturals, com els espectacles familiars amb Madame Roulotte i el Mag Fèlix o els concerts de Pep Poblet, Mount Sound i Marina Prat, tots amb una gran rebuda per part del públic, essent mostres de cultura segura. A més, s’han combinat amb el retorn de les parades de productes no essencials al mercat setmanal dels dissabtes.

Tot i que l’any vinent s’espera retornar al format habitual de la Fira de les 40 Hores, si l’estat de la pandèmia ho permet, organitzant un gran esdeveniment durant un cap de setmana, no es descarta que l’experiència d’aquests mercats sectorials serveixi de precedent per a futures activitats que es puguin organitzar per dinamitzar la vila.


Autor: Redacció


#ripoll


#ripoll





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...