Notícies més llegides




+ Notícies


Girona

El Patronat de la Politècnica de Girona rep el suport de la Fundació 'la Caixa' i CaixaBank per a les beques d'excel·lència de futurs alumnes

+ Notícies  -  20/04/2021  -  11:54

L'objectiu és atraure talent a la Politècnica i reconèixer els estudiants preuniversitaris amb millor currículum




CaixaBank, a través d'una aportació econòmica de la Fundació "la Caixa", ha renovat el seu suport al Patronat de la Politècnica de Girona per seguir consolidant els "Premis Talent" que reconeixen i premien els futurs estudiants de la Politècnica amb el pagament dels costos del primer any de matrícula. El Patronat ha rebut una col·laboració de 24.600 euros.

Un dels objectius dels "Premis Talent Fundació "la Caixa"-Patronat Politècnica" és el d'atraure talent a l'Escola Politècnica Superior de Girona. Així, aquests guardons reconeixen i premien els futurs estudiants de la Politècnica amb millor currículum acadèmic en el seu accés a la Universitat.

L'objectiu d'ambdues entitats és que el talent es quedi a la UdG i estigui a l'abast de les empreses del territori. Els "Premis Talent" consten de 12 guardons, un per a cada grau vigent a la Politècnica. La col·laboració de la Fundació "la Caixa" i CaixaBank permetrà també dur a terme la promoció prevista en instituts de la zona durant el Saló de l'Ensenyament.

La presidenta del Patronat de l'Escola Politècnica Superior de la Universitat de Girona, Judith Viader i el director territorial de Catalunya de CaixaBank, Jaume Masana, han renovat avui a l'Escola Politècnica UdG el conveni de col·laboració per la realització dels "Premis Talent" 2021, consolidant així el projecte conjunt que arriba ja a la cinquena edició.

Viader ha agraït la col·laboració continuada de l'entitat bancària i ha assegurat que "els Premis Talent suposen un impuls als estudis d'alumnes amb un alt potencial". Per la seva banda, Masana ha volgut destacar "el compromís de CaixaBank i de la Fundació "la Caixa" amb l'excel·lència acadèmica".

L'Acció Social, un dels pilars del Pla de RSC de CaixaBank

Gràcies a la seva capil·laritat territorial, la xarxa d'oficines de CaixaBank pot fer costat a la Fundació "la Caixa" en la seva labor social, detectant necessitats d'entitats i institucions socials locals com les del Patronat de la Politècnica de la Universitat de Girona, canalitzant una part del pressupost de la Fundació. El 2020, el 89% de les oficines del banc van donar suport a algun projecte social i van fer possible que milers de petites i mitjanes entitats socials solidàries poguessin accedir a ajudes econòmiques per tirar endavant els seus programes.

CaixaBank destaca per la seva actuació responsable i així li ho reconeixen els principals organismes internacionals en aquesta matèria. L'índex de sostenibilitat mundial Dow Jones Sustainability Index la situa entre els millors bancs mundials en termes de responsabilitat corporativa. L'organització internacional CDP, per part seva, la inclou com a empresa líder contra el canvi climàtic.


Autor: Redacció


#girona #caixabank


#girona #caixabank





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...