Notícies més llegides




El Ripollès


Ripoll

La Policia Local de Ripoll identifica a dos menors fent destrosses al parc de la Devesa del Pla

El Ripollès  -  10/05/2021  -  17:27

L'Ajuntament estudia posar el cas en coneixement de la Fiscalia de Menors de Girona atès que l'import dels desperfectes supera els 2000 €


Destrosa parc de la devesa

Destrosa parc de la devesa



Els fets van tenir lloc la matinada de dissabte, concretament a les 00:15 h, quan la Policia Local de Ripoll va rebre una trucada ciutadana alertant que un grup de joves estaven fent destrosses al parc de la Devesa del Pla, concretament a papereres, fitons, il·luminaria, etc. Dues dotacions d'agents policials es van desplaçar fins al lloc dels fets per identificar a les persones. A l'arribar van observar 4 persones, que en veure'ls van fugir corrents. Després d'una persecució en van poder aturar a dos d'ells. Els joves identificats són tots dos menors i veïns de Ripoll.

Aquesta setmana es mantindrà una reunió amb els pares per explicar-los els danys ocasionats pels seus fills en el mobiliari urbà i determinar el seguiment del cas, ja que l'Ajuntament estudia posar el cas en coneixement de la Fiscalia de Menors de Girona atès que l'import dels desperfectes supera els 2000 €.

Sigui quina sigui la decisió de l'Ajuntament les famílies dels joves s'hauran de fer càrrec del cost dels danys ocasionats en el mobiliari urbà.

Aquestes accions incíviques repercuteixen en tota la ciutadania que, per culpa del mal fer d'uns quants, veuen com parcs i jardins queden malmesos. De la mateixa manera que quan no s'identifiquen els autors dels fets, repercuteix econòmicament en tota la ciutadania, ja que s'ha de fer ús de diners municipals per les tasques de reparació.


Autor: Redacció


#ripoll


#ripoll





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...