Notícies més llegides




Alt Empordà


Roses

La Policia Local de Roses reforça el servei per fer front a una temporada turística complexa

Alt Empordà  -  01/06/2021  -  14:01

Aquest increment permetrà cobrir en millors condicions els serveis que es requereixen amb l'afluència d'estiuejants i l'ampliació i diversificació d'activitats pròpies de la temporada d'estiu


Policia Local de Roses

Policia Local de Roses



L'Ajuntament de Roses autoritzarà que els agents de la Policia Local que ho desitgin, puguin realitzar enguany un major nombre de serveis extraordinaris amb l'objectiu de reforçar les necessitats del municipi en matèria de seguretat ciutadana durant l'estiu. Concretament, l'augment d'hores de servei es destinarà a dues problemàtiques concretes, situades en dos extrems del municipi: el top manta al passeig Marítim i el col·lapse de vehicles a les cales del Cap del Creus.

Amb l'aprovació d'aquesta mesura, que s'aplicarà aquest any de manera temporal i extraordinària, els agents de policia de Roses podran augmentar, voluntàriament, el còmput dels serveis extraordinaris de què disposen anualment amb l'equivalent a un total màxim de 60 hores addicionals. Aquest increment permetrà cobrir en millors condicions els serveis que es requereixen amb l'afluència d'estiuejants i l'ampliació i diversificació d'activitats pròpies de la temporada d'estiu.

Basant-se en l'experiència de la temporada 2020, els principals punts que es preveu reforçar són el patrullatge al Parc Natural del Cap de Creus, el control d'estacionaments indeguts a les cales de Roses per evitar col·lapses, així com els dispositius per a la gestió del fenomen de la venda ambulant irregular al passeig marítim. A més, la crisi sanitària de la Covid-19 i la situació excepcional que comporta, precisa també un augment de la presència policial per a la realització de diversos serveis.

Reforç policial durant l'estiu

Paral·lelament a aquest increment en el nombre d'hores de servei, l'Ajuntament ja ha posat en marxa el procés de selecció que realitza anualment per als nomenaments de 7 agents interins, que permeten redimensionar la plantilla amb un important reforç durant 6 mesos, entre l'1 de juny i el 30 de novembre. A aquests, se sumen les 5 places en propietat de policia que s'incorporaran ben aviat al servei, amb les quals es cobreixen vacants i jubilacions corresponents a aquest 2021.

Una altra de les mesures que adopta l'Àrea de Seguretat Ciutadana durant l'estiu és la de disposar de la presencialitat del total d'agents que integren la plantilla durant el període comprés entre els mesos de juliol i agost.


Autor: Redacció


#roses


#roses





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...