Notícies més llegides




Alt Empordà


Roses

Dissabte se celebra a Roses una Marató de Vacunació sense cita prèvia

Alt Empordà  -  09/06/2021  -  14:13

El Departament de Salut impulsarà a partir d'aquest dissabte 12 de juny jornades de vacunació exprés sense cita a diversos municipis de la demarcació




Aquest dissabte, 12 de juny, la Regió Sanitària de Girona impulsa una Marató de Vacunació Covid-19 sense cita prèvia a Roses. La jornada es desenvoluparà de 8.30 a 18 h al punt vacunal habilitat al Mercat Cobert i està dirigit a persones d'entre 45 i 59 anys i majors de 69 anys. L'ABS de Roses inclou també les poblacions de Cadaqués, Castelló d'Empúries, Palau-savardera i Pau.

El Departament de Salut impulsarà a partir d'aquest dissabte 12 de juny jornades de vacunació exprés sense cita a diversos municipis de la demarcació, entre ells Roses. Amb aquesta iniciativa s'espera seguir avançant en la campanya de vacunació i facilitar l'accés de la ciutadania a la vacuna contra la COVID-19. Es farà en horari continuat de matí i tarda i està dirigit a les persones que s'hagin de vacunar de primera dosi d'acord amb les franges d'edat incloses en el procés de vacunació.

Per acollir-s'hi, cal pertànyer a l'ABS on es desenvolupa l'acció, no tenir cap cita programada en cap altre punt vacunal, no haver rebut cap dosi i no haver passat la COVID-19 en els darrers 6 mesos. Les persones interessades a vacunar-se sense cita prèvia s'hauran de presentar al punt de vacunació corresponent i identificar-se amb la targeta sanitària o un document acreditatiu.

A la Regió Sanitària de Girona la campanya de vacunació segueix avançant i ja s'han administrat 510.697 vacunes (329.205 de primera dosi i 181.492 de segona) i la cobertura en adults és del 44,3% en primera dosi i del 25,8% amb la pauta completa.


Autor: Redacció


#roses


#roses





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...