Notícies més llegides



Política


Girona

Paneque lamenta que Girona “continuï aturada i sense projectes il·lusionants”

Política  -  15/06/2021  -  19:45

El grup municipal del PSC ha fet balanç avui dels darrers dos anys de mandat de l’equip de govern i ha reclamat solucions en diverses àrees


Balanç dos anys

Balanç dos anys



El grup socialista a l’Ajuntament de Girona ha fet avui, dos anys després de l’inici del mandat, un balanç de l’actual gestió de l’equip de govern. La portaveu del grup, Sílvia Paneque, ha subratllat que el pacte entre Junts i ERC “no ha aportat res”: “Hem de concloure que hi ha una paràlisi absoluta en el govern, que no s’ha posat sobre la taula cap projecte il·lusionant per a la ciutat i que als plens ens arriben acords de mínims que no suposen cap transformació important per a Girona”. “Per tant, hem de constatar que aquest pacte entre Junts i ERC impedeix més que no aconsegueix; és a dir, ha impedit que hi hagués una alternativa al govern, però no ha aconseguit ni una majoria sòlida ni projectes sòlids per a la ciutat”, ha agregat. 

D’altra banda, Paneque també recordat que es compleixen deu anys de governs convergents a la ciutat, un període de temps en el qual, segons el seu parer, “no hi ha hagut cap idea clara sobre la ciutat de Girona”. “No hi ha un sol projecte que pugui ser descrit com a consolidat amb èxit en aquests anys”, ha destacat la portaveu socialista, que ha contraposat aquesta etapa amb el període socialista, puntualitzant que llavors es va articular un projecte de conservació i de posar en valor el patrimoni de la ciutat i, més tard, es va tirar endavant el projecte de ‘Girona, ciutat educadora’. 

Per al grup socialista, aquesta falta de projecte dels últims temps es fa encara més greu en l’entorn actual. “En aquests moments en què acumulem les crisis, sanitària, econòmica i social, no avançar és recular, perquè el nostre entorn és competitiu”, ha sentenciat la  política gironina, qui també ha lamentat la falta de lideratge de l’alcaldessa, Marta Madrenas. 

Una lluita “inajornable”

Segons Paneque, la lluita contra la crisi derivada de la pandèmia de la Covid-19 és “inajornable”, i per això ha lamentat el fet que no hi hagi notícia de cap projecte per aprofitar els fons ‘Next Generation’ de la Unió Europea. “Estem en un moment de canvis intensos en el nostre entorn europeu, caldria posicionar-se de la manera més competitiva i socialment justa possible i avançar en les transformacions que ens proposen tant des d’Europa com en el nostre entorn”, ha afegit.

Els regidors del grup Bea Esporrín, Mònica Ferrer, Quim Ruhí i Joan Antoni Balbín han fet també balanç de diverses àrees i han reclamat solucions per als problemes de seguretat, la segregació escolar, millores en promoció econòmica, la finalització dels projectes culturals encallats, una millor gestió municipal i més tasca de promoció econòmica, entre altres aspectes.


Autor: Redacció


#girona #psc


#girona #psc





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...