Notícies més llegides




Baix Empordà


Platja d'Aro

Platja d'Aro continua treballant en l'amabilització de les avingudes S'Agaró i Cavall Bernat

Baix Empordà  -  17/06/2021  -  17:29

Després de l'estiu farà un procés consultiu per definir el model


Ajuntament de Platja d'Aro / GN

Ajuntament de Platja d'Aro / GN



Platja d'Aro continua treballant en l’amabilització de les avingudes S'Agaró i Cavall Bernat i preveu fer un procés consultiu al respecte després de l'estiu.

A partir de l'experiència del tancament de les mateixes avingudes l'estiu passat arran de la pandèmia; dels resultats de l'enquesta de valoració que es va promoure la tardor de 2020, i dels treballs realitzats conjuntament amb les associacions professionals i d'empresarial local en el marc del Consell Local de Desenvolupament, l'equip de govern ha aprovat una proposta que no preveu una conversió total en zona de vianants, ni tampoc una tornada a una situació de no amabilització.

Així, ha decidit mantenir l'amabilització del carril Est a l'Avinguda Cavall Bernat des del giratori Havaneres a giratori del Cor, mantenint un únic sentit de circulació en el carril Oest en direcció Sud, i sense cap tancament total.

També ha acordat l'amabilització del carril Oest a l'Avinguda S'Agaró en el seu tram des del giratori del Cor al giratori de Doctor Trueta, tot millorant la imatge de l'entorn i racionalitzant bancs i mobiliari.

Per un altre costat, es manté un únic sentit de circulació en el seu carril Oest en direcció Sud, i amb tancaments parcials des de les 7 del vespre fins a les 5 del matí. També es garanteix la senyalística per donar informació i seguretat en la mobilitat, així com l'accessibilitat a guals, càrregues, descàrregues i places hoteleres.

També es desplegaran les accions pendents del Pla de Comerç 2018-2023 per convertir en zona de vianants l'avinguda Doctor Fleming i millorar l'accessibilitat i visibilitat de les galeries comercials i es vol renovar l'aparcament de plaça d'Europa com a porta d'entrada i servei primer de l'àmbit comercial.

"Des de l'Equip de Govern som conscients que la proposta definida es queda en terra de ningú, però també entenem que el fruit del diàleg ha estat buscar reflexions que redefineixin l'actuació tenint en compte totes les aportacions", assegura el consistori sobre els acords presos després d'escoltar diversos agents del municipi afectats per les mesures.

Després de l'estiu hi ha previst un procés consultiu que confronti propostes de pla funcional i l'estudi de mercadotècnia per validar el futur model de mobilitat per l'Avinguda S'Agaró i l'Avinguda Cavall Bernat després de les obres de sanejament que s'hi faran a l'octubre.


Autor: Redacció


#platjadaro


#platjadaro





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...