Notícies més llegides



Motor


Fornells de la Selva

El nou Classe C, més accessible a Garatge Plana

Motor  -  19/06/2021  -  10:30

El flamant vehicle es pot obtenir al concessionari i taller oficial de la marca alemanya a la demarcació sense entrada, així com amb assegurança, garantia i manteniment inclosos


Classe C

Classe C



Iniciar la desitjada temporada estiuenca amb notícies i novetats agradables aporta sempre un valor afegit. Un exemple d'això el trobem a Garatge Plana, el concessionari i taller oficial de la marca de les tres puntes a la demarcació gironina, que ja exhibeix el nou Classe C amb una oferta d'aquelles ben llamineres.

En concret, els usuaris que ho desitgin poden adquirir aquest flamant vehicle sense entrada mitjançant Mercedes-Benz Renting. D'aquesta manera, els futurs conductors i conductores obtindran un doble valor de confort: d'una banda, el que suposa posar-se al volant d'aquest automòbil, i de l'altra, la satisfacció que implica emportar-se aquest cotxe sense l'esmentada entrada, així com amb l'assegurança, la garantia i el manteniment inclosos. En concret, el preu estipulat és de 556 euros al mes en un total de 48 quotes i 15 quilòmetres a l'any. A més, la firma alemanya embolcalla aquesta promoció amb altres al·licients: l'exuberant AMG Line de regal; el paquet Premium i Night i la pintura metal·litzada, que sempre aporta més esportivitat a un vehicle que ja es caracteritza des del primer moment per aquest atribut.

Des del mateix espai web de Garatge Plana (www.mercedes-benz-garatgeplana.es) els interessats poden formalitzar el seu interès omplint un formulari, que servirà als agents comercials per posar-se en contacte amb els clients.

Una reeixida trajectòria

Aquesta és una de les moltes promocions que han impulsat des de Garatge Plana al llarg del seu recorregut com a concessionari referencial de les comarques gironines. L'empresa, amb més de setanta anys de trajectòria, compta amb seus a Vilamalla, Fornells de la Selva, Mont-ras, Blanes i Olot, així com amb uns 160 professionals que vetllen per oferir el millor servei en tots els aspectes vinculats amb l'automoció.


Autor: Redacció


#mercedes #garatgeplana #classec


#mercedes #garatgeplana #classec





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...