Notícies més llegides




Alt Empordà


Rabós

Els Mossos d'Esquadra detenen un home que cuidava 852 plantes de marihuana en una zona boscosa de Rabós

Alt Empordà  -  07/07/2021  -  14:06

El detingut, que ja ingressat a presó, tenia una arma de foc i el material necessari per pernoctar i vigilar la plantació


Mossos d'Esquadra

Mossos d'Esquadra



Els Mossos d'Esquadra van detenir el dia 5 de juliol a Rabós, un home de 25 anys, de nacionalitat gambiana i amb domicili desconegut, com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública.

El migdia del 5 de juliol agents de seguretat ciutadana, que patrullaven en servei de paisà, van descobrir una plantació de marihuana en una zona boscosa de la localitat de Rabós, concretament a la llera de la riera Orlina. Entre les plantes van localitzar un home que feia tasques de manteniment i cultiu.

Quan l'home va veure els agents va intentar fugir, però el van interceptar i detenir. En l'escorcoll se li van trobar dos telèfons mòbils, i al lloc es va localitzar una manta, roba, begudes i queviures, així com una escopeta amb quatre cartutxos.

Activada la Unitat d'Investigació i el Grup de Policia Científica de la comissaria, es va fer recompte i la posterior destrucció de 852 plantes d'un metre i mig d'alçada, que ja es trobaven en avançat estat de floració, i que, segons estimacions de l'Oficina Central d'Estupefaents del Ministeri de l'Interior, la droga estaria valorada en 187.500 euros.

El detingut, sense antecedents, va passar a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Figueres el 7 de juliol, qui en va decretar el seu ingrés a presó.

El passat 19 de maig, i en el marc d'una altra actuació policial, els mossos van tenir coneixement de l'existència d'una plantació de marihuana dins un pis situat just a sobre d'un bar del carrer Mestral de la població de Vilamalla.

Després de la investigació i l'entrada i registre en aquest immoble el 4 de juliol, els mossos van localitzar 946 plantes de marihuana i més de 100 peces de material i estris per la seva proliferació i creixement, com focus, transformadors, filtres, connexions, bombes d'aigua i aires condicionats. A més, el pis tenia una regata d'obra de la qual sortia una escomesa de llum de connexió fraudulenta.

La investigació va concloure el passat 4 de juliol amb la detenció, a Figueres, del responsable de la plantació, un home de 29 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Vilamalla.

El mateix 4 de juliol el detingut, a qui li consten antecedents, va passar a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Figueres, qui en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.


Autor: Redacció


#mossos


#mossos





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...