Notícies més llegides




+ Notícies


Vilademuls

Els Mossos d'Esquadra desmantellen un campament il·legal amb 1.950 plantes de marihuana prop del riu Fluvià a Vilademuls

+ Notícies  -  12/07/2021  -  14:00

Al campament, que es trobava enmig de les dues plantacions, s'hi van localitzar eines de desforestació, tubs de reg i eines de jardineria pel manteniment de les plantes




Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 8 de juliol, a Vilademuls, un home de 68 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Badia del Vallès (Vallès Occidental), com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública.

El migdia del 8 de juliol agents de la Unitat Regional de Medi Ambient, conjuntament amb agents del Cos d'Agents Rurals, es van adreçar al veïnat de Parets d'Empordà, molt proper al riu Fluvià, per tal de localitzar una acampada il·legal amb una possible plantació de marihuana.

Quan van arribar, van trobar dues tendes de campanya i, a uns cinquanta metres, un altre campament format per una tenda de campanya amb cuina, nevera, taules i cadires, tot cobert de lones per impedir la seva visualització des de l'aire.

Aquest campament es trobava situat enmig de dues plantacions de marihuana a les quals s'hi accedia a través de corriols fets expressament.

Mentre inspeccionaven la zona va arribar un turisme amb un únic ocupant, que va manifestar ser el propietari del campament. El Cos d'Agents Rurals li va aixecar la corresponent acta administrativa per acampada il·legal.

Els mossos van comprovar que una de les plantacions tenia 1.200 plantes de marihuana d'uns seixanta centímetres d'alçada amb cabdells en formació i, a uns cent metres, a l'altra plantació hi havia 750 plantes més de la mateixa mida.

També van trobar nombroses eines de jardineria i desforestació, tals com desbrossadores, dipòsits de benzina, serres, pales, aixades, tallants, entre altres. Ambdues plantacions tenien sistema de reg amb mànegues per regar les plantacions.

Els mossos van detenir l'home, a qui no li consten antecedents previs, com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública. El passat 9 de juliol va passar a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Girona, qui en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.


Autor: Redacció


#mossos


#mossos





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...