Notícies més llegides




+ Notícies


Salt

L'Ajuntament de Salt subvencionarà amb 1.000 euros les entitats que durant els dos darrers anys no han pogut fer barraques per la Festa Major

+ Notícies  -  15/07/2021  -  17:44

Hi podran accedir les entitats que les van organitzar durant els anys 2018 i 2019


Ajuntament de Salt

Ajuntament de Salt



L'Ajuntament de Salt subvencionarà amb 1.000 euros les entitats que enguany no podran fer barraques per la Festa Major que se celebrarà del 22 al 26 de juliol. Aquesta ajuda econòmica es posa en marxa amb l'objectiu de mitigar l'impacte negatiu que suposo per al teixit associatiu local el fet de no haver-les pogut organitzar ni el 2020 ni aquest 2021. La mesura s'aprovarà durant el plenari d'aquest dilluns 19 de juliol.

A la línia de subvencions s'hi podran acollir les entitats que durant els anys 2018 i 2019 van organitzar barraques i tal com explica la regidora de Cultura i Festes de l'Ajuntament de Salt, Núria Heras, "des del primer dia continuem treballant per pal·liar els efectes de la Covid, a tots nivells, i en aquesta ocasió posem en marxa una línia de subvencions per donar un cop de mà a les entitats que no hauran pogut fer les barraques de la Festa Major durant dos anys consecutius. Som conscients que són una activitat important per al teixit associatiu de Salt i volem estar al seu costat".

Es preveu destinar-hi una partida de 10.000 euros a la qual podran accedir les 10 entitats que van fer barraques el 2018 i 2019 i que el 2020 i enguany no hauran pogut fer.

Adaptant la Festa Major
Tal com es va presentar la setmana passada, des del primer dia Salt ha dissenyat la Festa Major per tal de complir amb els requisits i la normativa vigent per fer front a la Covid-19 en aspectes com els aforaments, horaris, distàncies de seguretat i higiene.

En aquesta línia, i segons les darreres mesures anunciades per Salut, no hi haurà servei de bar als concerts i s'han de suspendre els sopars de carrer.

Durant els propers dies es continuarà analitzant la situació i s'aniran prenent les mesures que es consideri adients, adaptades les mesures aprovades pel PROCICAT.


Autor: Redacció


#salt


#salt





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...