Notícies més llegides



La Selva


Santa Coloma de Farners

Un total de 54 joves participen a les colònies musicals de la Fundació Orquestra Jove de la Selva

La Selva  -  16/07/2021  -  22:37

Els joves d'edats entre el 6 i els 17 anys de la comarca de la Selva i la resta de comarques gironines han realitzat activitats de música i de lleu




Un total de 54 joves han participat a les colònies musicals, organitzades per la Fundació Orquestra Jove de la Selva, que s'han dut a terme a la població de Sant Andreu Salou, a Can Maiol, del 5 a l'11 de juliol. En el marc d'aquesta activitat, que ha comptat amb joves d'entre els 6 i els 17 anys de la comarca de la Selva i d'arreu de Catalunya, s'ha combinat la música –orquestra, combo, coral, percussió i cambra- i lleure –excursió, tallers, piscina i jocs de nit.

Pel que fa a la part de lleure, l'Orquestra ha comptat amb diversos monitors que han posat el seu centre d'atenció als contes i a partir d'aquí han treballat durant tota la setmana, a través del joc, xerrades, cinema, excursió.

Pel que fa a la part musical, que l'han portat els professors de l'Orquetra Jove de la Selva, els alumnes han gaudit d'orquestres, cambra, combos, tallers de doblatge, improvisació, articulacions musicals, gimcana musical i percussió.

L'edició d'enguany, com ja s'ha fet des de fa tres anys, ha comptat amb un programa específic d'activitats per a joves de 14 a 17 anys anomenat MasterMúsics. Es tracta d'activitats intensives de música i altres iniciatives relacionades amb el desenvolupament del pensament crític i la promoció de la participació juvenil.

Aquesta activitat ha finalitzat amb un concert final com a cloenda de les colònies d'aquest any. Amb tot, i a diferència d'altres anys, aquest concert s'ha desenvolupat en línia, ja amb els joves a les seves llars i seguint el concert plegats, a la mateixa hora, tal i com recomanaven els protocols COVID per no coincidir amb les famílies (també han arribat i marxat escalonats).

Des de la direcció de l'Orquestra Jove de la Selva s'ha fet una valoració molt positiva de les colònies musicals, que enguany han arribat a la XXIII edició totalment consolidada i essent un referent en l'àmbit gironí.


Autor: Redacció


#laselva


#laselva





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...