Notícies més llegides



Baix Empordà


La Bisbal d'Empordà

Els Mossos d'Esquadra detenen un home per cultivar quatre plantacions de marihuana dins una explotació ramadera a Cruïlles

Baix Empordà  -  19/07/2021  -  10:52

El detingut, a qui no li consten antecedents, serà citat properament per declarar davant l'autoritat judicial competent de La Bisbal d'Empordà




Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 15 de juliol en aquesta població, un home de 37 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l'Heura (Baix Empordà), com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública.

A mitjans del mes de juny els mossos d'aquesta comissaria van tenir coneixement que en una zona boscosa i de camps, dins una explotació ramadera de la població de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l'Heura, hi hauria una possible plantació de marihuana.

El passat 13 de juliol efectius de la Unitat d'Investigació van realitzar una entrada i inspecció en aquesta finca. Durant l'escorcoll van localitzar un habitatge tancat i una motocicleta estacionada, però ningú als voltants. A uns cinquanta metres i a través d'un corriol, s'accedia fins a quatre plantacions de marihuana amb 590 plantes d'entre 1.20 i 1.50 metres d'alçada.

També es van trobar diverses garrafes de plàstic amb productes relacionats amb el creixement de plantes i vegetació, restes de begudes i menjar, i mànegues de reg.

De la investigació va resultar que un dels treballadors d'aquesta explotació ramadera havia aprofitat per cultivar aquestes quatre plantacions de marihuana ocultades dins la finca.

Els mossos van detenir el treballador com a responsable de la plantació per un delicte contra la salut pública.

El detingut, a qui no li consten antecedents, serà citat properament per declarar davant l'autoritat judicial competent de La Bisbal d'Empordà.


Autor: Redacció


#mossos


#mossos





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...