Notícies més llegides



OLOT 'Ciutat dels Detalls'


Olot

Comencen els treballs d'instal·lació de la nova àrea de jocs infantils al Firal Petit

OLOT 'Ciutat dels Detalls'  -  27/07/2021  -  11:07

L'actuació s'allargarà unes tres setmanes i permetrà col·locar uns nous jocs col·lectius per a infants, totalment accessibles i amb terra de cautxú




Ja han començat els treballs d'instal·lació de la nova àrea de jocs infantils al Firal Petit d'Olot. El nou espai comptarà amb llits elàstics, un anell giratori, semiesferes de cautxú i un petit volcà amb desnivell que funcionarà com un tobogan.

Els treballs, que s'han vist demorats arran l'afectació de la COVID-19, s'allargaran durant tres setmanes. En primer lloc, ja s'ha començat excavant l'espai i, ben aviat, arrencaran els treballs de construcció de les muntanyes i desnivells. Posteriorment, serà el torn de la col·locació de les esferes i els jocs i, per últim, s'actuarà en el paviment i el tobogan.

La proposta - que compta amb el suport dels veïns i veïnes del Firal- dona resposta a les necessitats detectades en aquesta zona, prioritzant el joc inclusiu i col·lectiu així com la seguretat dels usuaris. Per això, des de l'Ajuntament d'Olot es va voler apostar per una zona de joc on els elements estan interconnectats i pensats perquè en puguin fer ús diversos infants de totes les edats i al mateix temps. D'aquesta manera, en tots els nous equipaments que s'instal·laran hi poden jugar-hi al mateix temps diversos infants, establint noves dinàmiques i interaccions entre ells al mateix temps que practiquen equilibris, escalada o salts.

Pel que fa als antics jocs infantils que anteriorment es trobaven en aquest espai van col·locar-se el passat mes de març de 2021 al barri de La Caixa. Una actuació que estava inclosa dins dels treballs de remodelació de 7 places de la ciutat d'Olot i que, a més, forma part dels projectes 'Revivim les places petites!' i 'Fem grans places i parcs', escollits per part dels veïns de la zona als Pressupostos Participatius.


Autor: Redacció


#olot


#olot





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...