Notícies més llegides



Baleares


Palma de Mallorca

Els campaments d’estiu del Consell de Mallorca a la Victòria han recuperat les xifres de participació de 2019

Baleares  -  27/07/2021  -  16:12

La presidenta Catalina Cladera, el conseller Jaume Alzamora i la batlessa d’Alcúdia, Bàrbara Rebassa, han visitat l’activitat «Lleure a lloure» i n’han fet un balanç positiu




La presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera i el conseller de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Jaume Alzamora, han visitat els darrers campaments d’estiu a la Victòria del programa «Lleure a lloure» del Servei Insular de Joventut. Els han acompanyat la batlessa d’Alcúdia, Bàrbara Rebassa, i el director insular Àlex Segura.

Per tercer any consecutiu, el Servei de Joventut ha signat un conveni amb l’IBJove per organitzar aquests campaments d’estiu a les instal·lacions de la Victòria, amb l’objectiu d’oferir a infants i joves de Mallorca d’entre 9 i 16 anys un espai per desenvolupar activitats d’oci i temps lliure. Enguany, la temàtica escollida per a les activitats ha estat la interculturalitat i la inclusió.

En total, hauran passat per aquesta activitat 640 participants, una xifra que iguala l’aconseguida l’any 2019. L’any passat, 2020, s’hi van inscriure 547 persones, tot i que s’ha de tenir en compte que Mallorca es trobava en plena desescalada després del confinament general per mor de la covid-19.

«Aquesta oferta se suma a la que feim des de l’Acampaesport a la Colònia de Sant Pere i, per tant, arribarem a uns 1.500 infants i joves aquest estiu», ha comentat la presidenta Cladera. «Després de la pandèmia i que el sector del lleure hagi estat un dels més afectats, és una satisfacció poder oferir des del Consell de Mallorca aquesta oferta de lleure adaptada a les circumstàncies. És una contribució a que els joves gaudeixin l’estiu en un entorn immillorable i amb totes les mesures de prevenció». Els campaments són de sis pernoctacions (de diumenge a dissabte) i s’han desenvolupat en dos torns setmanals amb 64 participants cada un. 

Tal com ha explicat el conseller Alzamora, «s’estan complint totes les normes i adaptacions a la situació de la covid. Hi ha subgrups, que són bombolla i de 20 persones; la capacitat de les tendes és del 75%; totes les activitats estan adaptades quant a prevenció i la higiene; i el director del campament és el contacte amb Salut en cas que hi hagi alguna qüestió comunicable. A més, des del 12 de juliol es fan tests d’antígens a tots els monitors».


Autor: Redacció


#mallorca


#mallorca





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...