Notícies més llegides




+ Notícies


Salt

Primark arriba a les comarques de Girona amb una botiga a l'Espai Gironès

+ Notícies  -  29/07/2021  -  10:11

La companyia internacional de retail que ofereix moda d'alta qualitat a preus assequibles obrirà una botiga en el centre comercial el 2022


Espai Gironès

Espai Gironès



Primark obrirà la seva primera botiga a les comarques gironines a l'Espai Gironès l'any vinent. La nova botiga disposarà de més de 3.700 metres quadrats d'espai comercial, distribuïts en dues plantes, amb les darreres tendències en moda per a dones, homes i mainada, amb una oferta també de calçat i complements, a més de roba interior i articles per a la llar.

La botiga comptarà amb un accés únic des de la part interior del centre comercial. En aquest nou espai, els clients de Primark trobaran les darreres tendències en moda, les noves gammes de productes sota llicencia i articles essencials per al dia a dia, tot a preus assequibles.

La companyia internacional de retail genera una gran demanda a les ciutats on està instal·lada, per la seva oferta de qualitat i els seus preus. I crea un gran nombre d'oportunitats de treball amb cada botiga que obre. Primark ofereix "moda increïble, a preus increïbles", i és una de les grans marques internacionals que aposta per Espai Gironès.

El gerent de l'Espai Gironès, Pau Jordà, manifesta la gran satisfacció per l'arribada al centre comercial d'una marca d'aquestes característiques. "L'aposta que ha fet Primark ens omple d'orgull. Estem molt contents que un altre operador de referència s'instal·li a l'Espai Gironès i ho valorem com una mostra de la confiança i satisfacció que genera el centre comercial y com a exemple de gran èxit".

Por la seva banda Carles Inacio, director general de Primark per Espanya i Portugal manifesta: "Estem encantats amb l'obertura de la nostra primera botiga a l'Espai Gironès, la primera de les comarques de Girona. Es tracta de la setena botiga a Catalunya i ens sentim molt satisfets de poder oferir la nostra "moda increïbles, a preus increïbles" als nostres clients de les comarques de Girona i zones del voltant".

Finalment l'alcalde de Salt, Jordi Viñas, ha destacat: "des de l'Ajuntament ens alegrem pel fet que empreses com Primark apostin per instal·lar-se al territori i que, a més, a l'hora de crear sinèrgies amb el mercat laboral de Salt, col·laborin amb els serveis locals d'ocupació com l'EMO (Espai Municipal d'Ocupació), tal i com estan fent en aquests moments durant el procés de selecció de personal per a la botiga que obriran al nostre municipi".

Recordem que l'Espai Gironès es va reafirmar com a garantia de màxima seguretat en el context de la pandèmia amb la renovació per part de l'empresa Bureau Veritas del certificat obtingut a partir de l'auditoria dels procediments implantats. Aquesta mateixa política se segueix en tots els centres gestionats per Multi Spain Management, obtenint tots la certificació de màxima seguretat.

L'Espai Gironès ha fet una inversió de 190.000 euros el 2020 i de gener a maig d'aquest any 2021 de 135.000 euros més per tal que totes les activitats es desenvolupin amb la màxima seguretat. S'ha demostrat en tot moment que és un espai segur tant per als clients com per als treballadors.

A l'Espai Gironès hi treballen unes 800 persones (entre establiments, oficines, i departaments de neteja, seguretat i manteniment), i a aquesta xifra s'hi ha de sumar un nombre important de llocs de feina indirectes, petits empresaris, comerç local i altres cadenes.


Autor: Redacció


#espaigirones #primark


#espaigirones #primark





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...