Notícies més llegides



+ Notícies


Salt

Salt recupera el camí del Ter Petit

+ Notícies  -  09/08/2021  -  20:10

Amb l'objectiu d'oferir una nova ruta per a gaudir de la natura, l'Àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament de Salt ha adequat aquest estiu el camí del Ter Petit




L'Ajuntament de Salt ha adequat aquest mes de juliol una nova ruta al Parc de les Deveses amb l'objectiu de recuperar el camí al costat de l'antic curs del riu Ter. La ruta, d'uns 850 metres, cobreix el traçat que va des del Pla dels Socs fins els Aiguamolls del Veïnat. Segons la regidora de Medi Ambient, Anna Fusté, "amb aquests treballs s'ha recuperat una nova zona de passeig d'alt interès natural que estava degradada."

És en aquest sentit que, entre les actuacions dutes a terme, s'ha construït una passera de fusta sobre el conegut com el Ter Petit i s'ha preparat el camí per tal que es pugui gaudir dels nombrosos avellaners que hi ha, una de les peculiaritats de la zona.

El nou camí del Ter Petit, que també ha estat preparat perquè hi puguin circular ciclistes així com persones amb mobilitat reduïda, s'incorpora a l'espai natural de Salt de recuperació dels antics cursos del Ter, el qual forma part de la xarxa de zones boscoses de ribera de la demarcació de Girona amb basses i aiguamolls de forma intercalada.


Autor: Redacció


#salt


#salt





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...