Notícies més llegides




Baix Empordà


Calonge i Sant Antoni

El festival F'ESTIU porta al castell de Calonge Judit Neddermann i Albert Guinovart

Baix Empordà  -  15/08/2021  -  14:13

La Locomotora Negra serà l'encarregat de concloure el festival el dissabte 21 d'agost


festival F'ESTIU

festival F'ESTIU



Judit Neddermann i Albert Guinovart van omplir divendres i dissabte respectivament el pati d'armes del castell de Calonge. El dos concerts s'emmarcaven en el festival de música F'ESTIU de Calonge i Sant Antoni. La cantant i compositora Judit Nedderman va presentar el seu disc Aire, en un concert en què Neddermann va aportar proximitat i delicadesa, interactuant i fent participar el públic durant la seva actuació. Dissabte el festival F'ESTIU va canviar de registre amb l'actuació d'Albert Guinovart. El pianista i compositor català és un dels músics més polifacètics de l'actualitat i va interpretar un repertori de peces pròpies i composicions de Frederich Chopin en un diàleg on van sonar peces com Grande Valse o Dos Nocturns de Chopin combinades amb composicions de Guinovart com Arlecchino o Nocturn a Elisa.

El festival de música F'ESTIU continuarà amb Andrea Motis el 19 d'agost, traslladant l'escenari als jardins del castell per ampliar l'aforament. La jove trompetista i cantant de jazz catalana presenta el seu nou treball, Emotional Dance. Un disc gravat a Nova York amb una banda formada per músics catalans i nord-americans, i produït per Jay Newlandi Brian Bacchus (conegut pel seu treball amb Norah Jones i Gregory Porter). Andrea Motis s'ha convertit en un dels fenòmens més sorprenents que ha donat el jazz europeu en molt de temps gràcies al seu talent, la seva solidesa, carisma i treball.

La Locomotora Negra serà l'encarregat de concloure el festival el dissabte 21 d'agost. El grup de jazz català diu adéu alsescenaris aquest 2021 coincidint amb els cinquanta anys del seu debut, aleshores en format quintet, a l'antiga Cova del Dracdel Carrer Tuset de Barcelona. El grup s'acomiada després de firmar treballs emblemàtics del jazz a Catalunya com Hey o Mr Landlord!, homenatjar ídols com Louis Armstrong, o col·laborar amb figures com Bill Coleman.

F'ESTIU està organitzat per l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, sota la direcció artística del periodista Francesc Sànchez Carcassés i amb el suport de la Diputació de Girona, Programa.cat, Generalitat de Catalunya i Protecció Civilde Calonge i Sant Antoni. Tots els concerts es faran a les 22 h.


Autor: Redacció


#calonge #festival #estiu


#calonge #festival #estiu





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...