Notícies més llegides




Baix Empordà


Calonge i Sant Antoni

Andrea Motis Quintet emociona Calonge amb temes propis i versionant cançons com Mediterráneo de Joan Manuel Serrat

Baix Empordà  -  20/08/2021  -  12:04

La Locomotora Negra serà l’encarregada de tancar el nou festival de música F’Estiu de Calonge i Sant Antoni


Andrea Motis

Andrea Motis



Amb les entrades exhaurides, la trompetista, cantant i compositora de Barcelona Andrea Motis va oferir un concert brillant als jardins del Castell de Calonge. Amb el quintet format pel baixista Martín Leiton, el pianista Ignasi Terraza, el bateria Esteve Pi i el guitarrista Josep Traver, Andrea Motis va actuar gairebé dues hores. Va fer un repàs per les principals cançons dels seus últims dos discs Do outro lado do azul i Emotional Dance, que inclouen temes compostos per ella i d’altres que són adaptacions no necessàriament conegudes pel gran públic. Motis també va versionar peces d’Els Amics de les Arts, com Lousiana o els camps de cotó, d’Antònia Font, com Alegria, i un dels moments més especials del concert va ser quan va interpretar Mediterráneo, de Joan Manuel Serrat

L’actuació s’emmarcava en el festival de música F’Estiu de Calonge i Sant Antoni. La seva actuació va fer gaudir les 500 persones que es van aplegar als jardins.

Ara el proper dissabte La Locomotora Negra serà l’encarregat de concloure la primera edició del festival F’Estiu el dissabte 21 d’agost. El grup de jazz català diu adéu als escenaris aquest 2021 coincidint amb els cinquanta anys del seu debut, aleshores en format quintet, a l’antiga Cova del Drac del Carrer Tuset de Barcelona. El grup s’acomiada després de firmar treballs emblemàtics del jazz a Catalunya com Hey o Mr Landlord!, homenatjar ídols com Louis Armstrong, o col·laborar amb figures com Bill Coleman.

F'Estiu està organitzat per l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, sota la direcció artística del periodista Francesc Sànchez Carcassés i amb el suport de la Diputació de Girona, Programa.cat, Generalitat de Catalunya i Protecció Civil de Calonge i Sant Antoni. Tots els concerts són a les 22 h.


Autor: Redacció


#calonge #festival #estiu


#calonge #festival #estiu





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...