Notícies més llegides




El Ripollès


Ripoll

Ripoll acollirà el 25 i 26 de setembre la 6a Fira Europea del Formatge

El Ripollès  -  24/08/2021  -  12:15

El dissabte i diumenge l'horari de venda i degustació serà de 10.00 a 20.00 hores, ininterrompudament




Un espai per comprar i degustar formatges de reconegut prestigi mundial, sense intermediaris, tal com diu el seu lema "Del productor al consumidor". Una oportunitat única que aplegarà formatges de la talla de la Torta de Casar, Idiazabal, Queso castellano, Formatges de Villaluenga- Cadiz, Mahó, formatges portuguesos i evidentment els formatges dels productors ripollesos

Els dies 25 i 26 de setembre, el centre de la vila, acollirà una nova edició de la Fira Europea del Formatge, després de l'aturada forçada de l'any passat a causa de la pandèmia de la Covid19. Organitzada per l'Ajuntament de Ripoll en col·laboració amb l'Agència de Desenvolupament del Ripollès i l'Associació Ruta Europea del Queso, la mostra reunirà productors de formatge del Ripollès i Europeus i punts de venda de productes afins, com ara vins i cerveses.

Al llarg dels dos dies el protagonista principal serà el formatge, que es podrà comprar i degustar als diferents punts de venda i també en les activitats que s'organitzaran entorn aquest producte, com un show cooking o un vermut formatger, dels que es donaran més detalls pròximament.

El dissabte i diumenge l'horari de venda i degustació serà de 10.00 a 20.00 hores, ininterrompudament. Durant tot els cap de setmana, es podrà gaudir de menús especials als restaurants adherits, que estaran anunciats a la mateixa plaça i visiblement identificats, es podrà visitar una formatgeria i conèixer Ripoll amb el trenet turístic. Pensant amb la mainada, al llarg del cap de setmana, es programaran diferents activitats.

Un dels atractius més destacables d'aquesta mostra formatgera, és la participació de només productors de formatge. És el valor afegit del coneixement del producte per part de qui el ven, sense intermediaris, podent conèixer així la història de cada formatge de primera mà.

A principis de setembre totes les parts participants presentaran la fira explicant amb detall com es desenvoluparan totes les accions.


Autor: Redacció


#ripoll #fira #formatge


#ripoll #fira #formatge





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...