Notícies més llegides



Alt Empordà


Roses

La Ruta de Tapes de Roses comptarà amb una nova App mòbil

Alt Empordà  -  02/09/2021  -  14:31

La nova eina, que es pot descarregar gratuïtament a les botigues d'Android i Apple, també permetrà participar en el tradicional concurs


App Ruta Tapes Roses

App Ruta Tapes Roses



L'aplicació ja es pot descarregar gratuïtament a les botigues d'Android i Apple i entrarà en funcionament a partir del dia 9 de setembre. En ella apareixerà una gran quantitat d'informació i prestacions que facilitaran als assistents el seguiment d'aquesta campanya enogastronòmica.

L'Ajuntament de Roses posa en funcionament l'App de la Ruta de les Tapes de Roses amb tota la informació pràctica per participar en l'activitat. L'aplicació mòbil es va crear l'any passat, però no va entrar en funcionament arran de l'anul·lació causada per la pandèmia.

En ella s'hi trobarà informació sobre els establiments que hi participen, horaris, adreces i vins que acompanyen les tapes. A més, cada proposta gastronòmica comptarà amb la seva descripció i fotografia. També s'inclourà la geolocalització per visionar en pantalla els establiments que es troben propers a la ubicació del client, la distància amb un bar o restaurant concret i com arribar-hi, o si l'establiment que interessa està obert o tancat. L'app entrarà en funcionament el 9 de setembre, coincidint amb la presentació de l'esdeveniment.

La nova eina, que es pot descarregar gratuïtament a les botigues d'Android i Apple, també permetrà participar en el tradicional concurs. Cada vegada que algú consumeixi una tapa, el restaurador li proporcionarà un codi que haurà d'introduir a l'aplicació mòbil per poder votar aquella tapa consumida. Per cada 8 codis d'establiments diferents és una participació en el concurs. A banda de l'opció digital, també es mantindran les urnes i butlletes físiques.

Complementàriament, l'Ajuntament editarà una petita guia amb el llistat de restaurants en format paper.


Autor: Redacció


#roses


#roses





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...