Notícies més llegides



OLOT 'Ciutat dels Detalls'


Olot

El Parc Nou d'Olot ha estat l'escenari del concert de Festes del Tura

OLOT 'Ciutat dels Detalls'  -  07/09/2021  -  19:17

La Principal de la Bisbal ha ofert una doble sessió del concert de Festes que s'ha fet al Parc Nou


Festes del Tura 2021

Festes del Tura 2021



El Parc Nou d'Olot ha estat l'escenari del concert de Festes. La Principal de la Bisbal ha presentat un viatge musical per les músiques més representatives d'arreu del món a través de la música lírica, en les cançons de caire més popular, la sardana i la música instrumental. Una proposta que s'ha pogut escoltar a les 12h del migdia i a 2/4 de 5h de la tarda al Parc Nou.

Lali BeGood ha obert el quart dia de Festes del Tura. A la plaça de braus s'ha pogut veure aquest espectacle familiar i transversal dirigit a grans i petits. En aquest mateix escenari, han actuat aquesta tarda Agnès Algueró i Jessica Mellado. Algueró hi ha presentant el seu primer disc Bosc Endins, creat i gravat a Batet de la Serra, mentre que Mellado ha interpretat Desordenado, el tercer disc de la cantant olotina.

A les 8h del vespre començarà la primera de les dues sessions del Seguici. Aquest any i a causa de les mesures de prevenció de la COVID, s'adapta i es reestrena en un format sense cercavila que a la plaça Major farà brillar al màxim les peces de la faràndula històrica i les entitats de cultura popular de la ciutat.

Paula Grande i Anna Ferrer actuaran aquesta nit a la plaça de braus abans de l'últim concert del dia i un dels més esperats de Festes del Tura: el de la cantant Suu al Parc Nou.

Les Festes del Tura finalitzaran demà dimecres 8 de setembre. Els dos balls dels gegants, Cabeçuts i Cavallets obriran el dia de la festivitat del Tura, patrona de la ciutat, que continuaran amb el toc de campanes, la tornaboda i moltes altres activitats. L'espectacle pirotècnic i el ball de les espelmes seran les últimes activitats de les Festes del Tura 2021.


Autor: Redacció


#olot


#olot #fdt #festesdeltura





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...