Notícies més llegides




La Selva


Tossa de Mar

Tossa prepara noves subvencions a empreses i famílies per a pal·liar els efectes de la Covid-19

La Selva  -  10/09/2021  -  11:40

S'ha tramitat una modificació de crèdit per valor de 350.000 euros per, si és el cas, articular ajudes




L'Ajuntament de Tossa ha aprovat una modificació de crèdit del Pressupost 2021 per, si calgués, subvencionar també enguany empreses, professionals i famílies per a pal·liar els efectes de la pandèmia de la Covid-19.

Cal recordar que ja l'any passat es van portar a terme un seguit de mesures econòmiques per fer front a la crisi originada per la pandèmia. Cap pressupost municipal contempla previsions per fer front a situacions tan extraordinàries com les viscudes. Per poder-hi fer front, va ser necessària la renúncia per part de totes les regidories de les seves partides assignades, donant prioritat, per exemple, a una subvenció de més de 200.000 euros per a empreses, professionals i autònoms de Tossa; i a una subvenció de més de 150.000 euros per a persones o famílies en situació de vulnerabilitat econòmica.

Tanmateix, enguany, l'equip de govern, amb la modificació que ha aprovat, destinaria 210.000 euros més per a empreses, professionals i autònoms i 141.000 per a famílies. Aquests diners sortirien del romanent positiu de tresoreria.
L'alcalde Ramon Gascons explica que "els efectes de la pandèmia sobre les economies familiars i empresarials de la nostra població han estat molt importants i amb un impacte sense precedents" i afegeix que "correspon a les administracions públiques, i a l'ajuntament el primer, donar resposta i instrumentar mesures per pal·liar-ne els efectes en l'actual conjuntura econòmica, com ja es va fer l'any passat. És per això que, al llarg de l'exercici 2020, es va modificar el pressupost de despeses per ajudar als veïns de la població. Ara la temporada d'estiu està a punt de cloure. Cal fer balanç de la mateixa i analitzar amb profunditat com ha anat. Tanmateix, i de cara a tenir els crèdits pressupostaris adients per, si és el cas, articular ajudes a les economies familiars i empresarials del municipi, es tramiten ara les presents modificacions pressupostàries".


Autor: Redacció


#tossa


#tossa





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...