Notícies més llegides




Alt Empordà


Castelló d'Empúries

Castelló d'Empúries i Empuriabrava es promocionen a la Fira Expovacaciones de Bilbao

Alt Empordà  -  08/10/2021  -  16:05

Turisme de Castelló d'Empúries i Empuriabrava també està participant presencialment a la IFTM Top Resa que s'està portant a terme aquests dies a París, del 5 al 8 d'octubre




El passat 1 d'octubre va tenir lloc la Fira Expovacaciones de Bilbao, fira turística de referència al mercat basc. D'aquesta manera s'ha reprès la promoció turística presencial del nostre municipi a través del Patronat de Turisme Costa Brava Pirineu de Girona, compartint estand amb Roses, Platja d'Aro i Torroella de Montgrí-L'Estartit.

La Fira, molt concorreguda, és molt important per al municipi tenint en compte que el turisme que prové del País Basc és fidel i està consolidat a la nostra destinació, usuari sobretot d'apartaments turístics i càmpings, interessat en recursos de turisme actiu com el senderisme, les rutes en BTT, les visites al Parc Natural, a les nostres platges i sobretot interessats en la gastronomia.

Per altra banda, turisme de Castelló d'Empúries i Empuriabrava també està participant presencialment a la IFTM Top Resa que s'està portant a terme aquests dies a París, del 5 al 8 d'octubre. Aquesta fira de turisme està especialitzada en l'oferta d'esdeveniments culturals, de turisme actiu o agències de viatges. Actualment el mercat francès és un deles més importants i amb més presència en la nostra destinació.


Autor: Redacció


#castello


#castello





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...