Notícies més llegides




La Selva


Sant Feliu de Buixalleu

Un total de 700 persones visiten el castell de Montsoriu durant el cap de setmana del Pilar

La Selva  -  15/10/2021  -  14:07

El castell de Montsoriu està obert de dijous a diumenge, de les deu del matí a les sis de la tarda


Castell de Montsoriu

Castell de Montsoriu



Un total de 700 persones han visitat el castell de Montsoriu durant el cap de setmana del Pilar. Segons han confirmat des del Patronat del Castell de Montsoriu i el Consell Comarcal de la Selva, aquesta xifra és molt bona i, tenint en compte el bon temps i l'inici de la tardor, s'espera que els propers caps de setmana l'afluència de visitants es mantingui durant els caps de setmana.

En aquest sentit, el president del Patronat del Castell de Montsoriu, Pere Garriga, ha valorat molt positivament aquesta xifra i ja ha avançat que durant els propers caps de setmana es preveu una gran afluència de visitants i que per poder donar resposta a la demanda s'incorporaran més visites guiades. De fet, tradicionalment durant els mesos de tardor el nombre de visitants és molt important i donat que aquesta tardor hi haurà diversos ponts – Tots Sants i el de la Immaculada, entre altres- visitar el castell de Montsoriu pot ser una molt bona opció a l'hora de programar una sortida.

Els visitants que han pujat a Montsoriu durant aquest cap de setmana del Pont del Pilar –del dijous 7 al dimarts 12 d'octubre- han valorat molt positivament l'àmplia oferta de les visites guiades i els diferents elements que formen part del Centre d'Interpretació del Vescomtat de Cabrera i que permeten fer una lectura territorial més àmplia.

El perfil del visitant que puja a Montsoriu té un interès per la cultura i això fa que la major part de les persones que el visiten prèviament hagin sol·licitat la visita guiada a través del web www.montsoriu.cat. Per tant, tal com ha assenyalat el president del Patronat, Pere Garriga, s'espera que aquests dies de tardor siguin molts els visitants que pugin a Montsoriu per veure el que és considerat el gran castell gòtic de Catalunya, centre del poder militar del Vescomtat de Cabrera.

El castell de Montsoriu està obert de dijous a diumenge, de les deu del matí a les sis de la tarda. Si bé la venda d'entrades es fa fins una hora abans del seu tancament, és a dir, a les cinc de la tarda. Aquelles persones que vulguin sol·licitar una visita guiada cal que ho facin a través del web www.montsoriu.cat.

Aposta pel turisme de proximitat

Per tot això, des del Patronat del Castell de Montsoriu i el Consell Comarcal de la Selva estan duent a terme campanya de comunicació que aposta pel turisme de proximitat, concretament per la comarca de la Selva i fent-ho extensiu a les comarques properes com poden ser Osona, Maresme, Gironès, Garrotxa, Baix Empordà però no oblidant el Vallès Occidental i Oriental, que també representen un percentatge important en el nombre de visites anuals. La campanya es va iniciar el març d'aquest any i s'allargarà fins per les festes de Nadal.


Autor: Redacció


#castell #montsoriu


#castell #montsoriu





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...