Notícies més llegides




+ Notícies


Salt

Jonathan Acosta, guanyador de la Setmana de la Moda de l'Espai Gironès

+ Notícies  -  18/10/2021  -  12:43

El gerent de l'Espai Gironès es mostra molt satisfet amb la participació del públic i agraeix un cop més la confiança en el centre comercial


Espai Gironès

Espai Gironès



Jonathan Acosta, barceloní de 18 anys, ha estat el guanyador de la Setmana de la Moda de l'Espai Gironès i la família Costina de Girona la guanyadora del càsting de famílies que s'ha organitzat per primer cop en aquesta edició.

El premi pel guanyador de la Setmana de la Moda és un contracte de representació amb l'agència de models Towanda Models i un book de fotografies amb el prestigiós fotògraf de Barcelona Sergi Jasanada; cursos de formació amb Towanda Models; un cap de setmana d'allotjament a l'Hotel Royal Passeig de Gràcia, amb bitllets d'AVE i esmorzar inclòs pel guanyador i un acompanyant; i un dinar o sopar per a dues persones al restaurant Green.co.

El premi per a la família guanyadora ha estat una targeta regal de 200 euros
Dissabte es va fer l'entrega de premis després de la segona desfilada, a càrrec de models professionals de la prestigiosa agència Towanda Models. El gerent de l'Espai Gironès, Pau Jordà, va manifestar, un cop finalitzada l'entrega de premis, la seva satisfacció per la participació del públic i per la recuperació de les desfilades presencials després que l'any passat es fessin online degut a la pandèmia. També va agrair un cop més la confiança en el centre comercial.

Unes 300 persones s'han inscrit als càstings en el marc de La Fashion Espai, que s'ha celebrat del 6 al 16 d'octubre a l'Espai Gironès, i que ha acostat al públic les darreres tendències de la moda de tardor i hivern. Un equip de Concept Agency s'ha fet càrrec dels castings i del concurs de models. D'entre les persones inscrites es van seleccionar 10 semifinalistes i el 13 d'octubre un jurat va seleccionar quatre finalistes. El guanyador s'ha escollit per mitjà d'una votació popular a les xarxes socials. Entre tots els participants als càstings s'ha sortejat una targeta regal de 200 euros.

El Càsting de famílies reals es va fer el 12 d'octubre, amb 3 famílies semifinalistes. També s'ha fet una votació popular a través de les xarxes socials. A les desfilades hi ha participat Sandra Torelló, guanyadora de l'edició de 2019, i Ángel Geriach, guanyador de l'edició 2020.

Durant la campanya i presentant tiquets d'una compra mínima de 20 euros a l'estand de la Plaça del Foc, els clients del centre comercial han participat el sorteig de quatre targetes regal Espai Gironès de 150 euros. Dissabte també es va fer l'entrega de premis als guanyadors del sorteig.

L'aposta per la moda com a cultura i per donar oportunitats als joves que vulguin obrir-se camí en aquest sector es manté ferma a l'Espai Gironès.

Recordem que l'Espai Gironès es va reafirmar com a garantia de màxima seguretat en el context de la pandèmia amb la renovació per part de l'empresa Bureau Veritas del certificat obtingut a partir de l'auditoria dels procediments implantats. Aquesta mateixa política se segueix en tots els centres gestionats per Multi Spain Management, obtenint tots la certificació de màxima seguretat.

A l'Espai Gironès hi treballen unes 800 persones (entre establiments, oficines, i departaments de neteja, seguretat i manteniment), i a aquesta xifra s'hi ha de sumar un nombre important de llocs de feina indirectes, petits empresaris, comerç local i altres cadenes.


Autor: Redacció


#salt #espaigirones


#espaigirones





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...