Notícies més llegides



OLOT 'Ciutat dels Detalls'


Olot

Arrenquen les obres d'ampliació de l'skatepark d'Olot

OLOT 'Ciutat dels Detalls'  -  21/10/2021  -  11:51

El nou espai, de gairebé 400 metres quadrats més, serà una realitat abans d'acabar l'any i disposarà d'una nova rampa, contra corbes, escales i caixons, entre altres elements


Obres d’ampliació de l’Skatepark

Obres d’ampliació de l’Skatepark



L'Ajuntament d'Olot ja treballa en la segona fase d'ampliació de l'skatepark, situat al Parc del Malatosquer, a la carretera de Santa Coloma d'Olot. Les actuacions van començar aquest passat dilluns 18 d'octubre amb la instal·lació de tanques i divisió de l'espai i està previst que s'allarguin un mes i mig. El projecte permetrà ampliar la zona de patinatge en 375,30 metres quadrats més i, durant els treballs, els interessats i interessades podran continuar fent ús de la zona existent.

L'any 2018 l'Ajuntament d'Olot ja va ampliar en 200 metres quadrats l'skatepark de la ciutat arribant fins als 661 metres quadrats. Tal com es va anunciar en aquell moment, aquella era la primera part d'una ampliació que comptaria amb una segona fase tenint en compte que l'increment d'ús dels darrers anys.

Els treballs permetran adequar l'enllumenat, el mobiliari urbà, noves zones amb escales, contra corbes, caixons i una nova rampa en aquest parc urbà perquè els usuaris dels skate, però també de BMX, patinets, bicicletes i altres tipus de patins puguin gaudir-ne. Un cop més, el projecte ha comptat amb la participació dels usuaris, a través del Club Skate Olot, en el procés de disseny de les noves instal·lacions. Un cop finalitzades les actuacions previstes, el nou espai d'skate d'Olot disposarà de gairebé 1.000 metres quadrats. Aquestes tasques d'ampliació tenen un pressupost de 68.995,25 euros.


Autor: Redacció


#skatepark #olot


#skatepark #olot





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...