Notícies més llegides




+ Notícies


Madrid

SAP-FEPOL fa un pas 'clau' per desbloquejar la jubilació anticipada dels Mossos

+ Notícies  -  21/10/2021  -  21:37

El sindicat arrenca a Escrivá el compromís per desencallar la situació


Reunió

Reunió



El sindicat SAP-FEPOL ha arrencat el compromís del ministre de la Seguretat Social per desencallar la jubilació anticipada dels Mossos d'Esquadra. La Federació de Professionals de la Seguretat Pública (FEPOL) i el Sindicat Autònom de Policia (SAP) s'han reunit avui amb el ministre José Luís Escrivá i altres alts càrrecs del ministeri per abordar la resolució de l'expedient que ha de permetre avançar l'edat de jubilació dels mossos.

En la reunió de més de dues hores de durada el sindicat ha traslladat al màxim responsable en matèria de pensions del Govern d'Espanya la situació del cos.

L'organització assenyala que Escrivá s'ha compromès "a treballar conjuntament amb el Departament d'Interior amb la celeritat necessària que permeti resoldre" aquest expedient. "És per això a més, que el mateix ministre Escrivá ha acceptat la necessitat proposada per la nostra organització sindical de fer una reunió a tres bandes tan aviat com sigui possible", indica SAP-FEPOL.

"Aprofitant que la d'avui ha estat la primera reunió que un sindicat representatiu del cos de mossos d'esquadra ha aconseguit amb el màxim responsable sobre jubilació anticipada del Govern d'Espanya, la nostra organització sindical ha lliurat la documentació que durant tots aquests anys ha anat treballant, entre la qual destaca l'informe de la mateixa Inspecció de Treball, amb el qual s'acredita que, no concedir-nos la jubilació anticipada conculcaria l'article 14 de la Constitució Espanyola", expliquen en un comunicat.

Per tot plegat, SAP-FEPOL considera "clau la reunió d'avui, la qual marcarà un abans i un després en la resolució del nostre expedient i que ens ha de permetre poder jubilar-nos amb les mateixes condicions que ja gaudeix des de fa anys l'Ertzaintza".

Des del sindicat agraeixen la presència a la reunió d'avui del secretari general de la UGT Pepe Álvarez i del secretari general de la Federació de Serveis Públics de la UGT Julio Lacuerda, així com les gestions realitzades per poder celebrar la trobada.


Autor: Redacció


#madrid #sapfepol #mossos


#madrid #sapfepol #mossos





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...