Notícies més llegides




Baix Empordà


Platja d'Aro

Encesa de Llums de Nadal i del Túnel de Llum aquest dissabte a Platja d'Aro

Baix Empordà  -  26/11/2021  -  09:22

L'inici d'aquesta campanya serà el proper dissabte 27 de novembre (19 h) amb l'Encesa de Llums de Nadal, al c/ Miramar de Platja d'Aro, just a sota del Túnel de Llum




Amb l'arribada de l'època nadalenca Platja d'Aro, Castell d'Aro i S'Agaró es reivindica com el centre comercial i d'oci a cel obert de la Costa Brava, gràcies a centenars d'establiments que combinen propostes de primeres marques internacionals i comerços especialitzats que abracen una extensa gamma de sectors: moda, complements, esports, tecnologia, regals o llar en un entorn amb facilitats d'aparcaments, àmplies voreres, galeries per a vianants i parcs i jardins on el comerç es fusiona amb l'oferta de serveis personals, la restauració i les activitats d'oci, culturals i tradicionals de l'època. L'inici d'aquesta campanya serà el proper dissabte 27 de novembre (19 h) amb l'Encesa de Llums de Nadal, al c/ Miramar de Platja d'Aro, just a sota del Túnel de Llum.

L'acte estarà precedit per animació musical de carrer amb diverses xarangues (18-20 h), i en el moment simbòlic de l'activació de l'enllumenat públic també hi haurà la visita dels personatges infantils Xalarina i Xalarí i es lliuraran les peces del concurs Emporta't a casa un dels nostres tions, que sortejava 15 reproduccions a escala domèstica del popular Tió Gegant de Platja d'Aro. La campanya Aquest Nadal, el millor regal és Platja d'Aro, proposa gaudir de tots els atractius d'un municipi que s'engalana amb 25.000m2 d'il·luminació nadalenca de baix consum en els seus carrers, fil d'animació musical i diversos punts d'atracció: l'arbre de Nadal amb llums de neó a la Plaça de l'Ajuntament, els escenaris amb el tió monumental, la Bústia Reial o el Pare Noel on fer-s'hi fotografies de record o la Màquina dels somnis -l'element protagonista de l'espot audiovisual promocional de la campanya nadalenca d'enguany-.

En relació al programa d'activitats, la millora general de la situació de la pandèmia de la COVID-19 permet recuperar algunes de les propostes suspeses ara fa un any com la Pista de Gel de Platja d'Aro, el Pessebre Vivent de Castell d'Aro, diversos concerts de Nadal, la fira Platja d'Aro Nadal Shopping, el Túnel de Llum, les cavalcades dels Reis de l'Orient, o el format habitual del Parc Infantil de Nadal El Mar dels Nens i de la jornada solidària l'Esport amb La Marató. Alhora es mantenen la propostes del Gran Sorteig de Nadal amb la possibilitat de guanyar un cotxe hídrid, la Gimcana de la Xalarina i en Xalarí, l'exposició de diorames i pessebres a Castell d'Aro; i com a grans novetats la Fira de Playmobil i el Mercat de Nadal de Platja d'Aro.

Gran Sorteig de Nadal
Del 27 de novembre al 3 de gener tothom que compri per un valor mínim de 20 euros en algun del centenar d'establiments i serveis adherits a la campanya tindrà l'oportunitat de guanyar un Fiat 500 híbrid amb GLP (1r Premi), una bicicleta elèctrica (2n Premi), un paddle surf (3r Premi) o diversos lots de regals (de 3r al 18è Premi). Enguany s'hi pot participar mitjançant les tradicionals butlletes desant-les en les urbanes dels mateixos comerços i serveis o bé registrar-ho mitjançant l'aplicació Targeta AROimpulsa. El vehicle s'exhibeix a la Plaça de l'Ajuntament i el dimecres 5 de gener (12 h) diada de Reis a la Sala d'Actes de la Casa de la Vila s'hi farà el sorteig públic davant notari. Una iniciativa que any rere any aplega més de 30.000 butlletes.

Activitats familiars
Enguany repeteix la Gimcana de Nadal de la Xalarina i en Xalarí: petites reproduccions de les mascotes del turisme familiar del municipi s'amaguen en una cinquantena d'aparadors de Castell d'Aro, Platja d'Aro i S'Agaró, i amb l'ajuda d'un plànol orientatiu qui els localitzi podrà recollir el seu obsequi a l'Oficina de Turisme (s'hi pot participar del 27 de novembre al 9 de gener). El Palau d'Esports i Congressos acollirà la mostra i exposició de Playmobil de Platja d'Aro del 4 al 8 de desembre amb els diorames més espectaculars, punts de venda, concursos i activitats infantis. També es recupera la Pista de Gel de Platja d'Aro, del 3 de desembre al 9 de gener a la Plaça dels Estanys de Platja d'Aro (amb horari de tarda o continuat tot el dia segons la jornada). El Parc Infantil de Nadal El Mar del Nens torna al seu format habitual i cada tarda del 27 al 30 de desembre i del 2 al 4 de gener al Palau d'Esports i Congressos oferirà tallers, inflables, jocs, espectacles d'animació, etc. El mateix espai i també la Sala Polivalent de Castell d'Aro seran el punt final de les dues Cavalcades dels Reis de l'Orient pels carrers de les dues viles (tots els infants que vulguin podran recollir la seva carta a diversos espais municipals). També els diumenges i alguns dies festius els podrà gaudir del Trenet de la Vall d'Aro, els petits trens a escala que circulen pel circuit del Parc de l'Estació) de Castell d'Aro.

Propostes culturals
També es recuperen les representacions del Pessebre Vivent de Castell d'Aro, el més antic de Catalunya (18, 19, 25 i 26 de desembre; 1 i 2 de gener). Del 19 de desembre al 6 de gener el Castell de Benedormiens de Castell d'Aro acollirà una nova edició de l'exposició del Concurs de diorames, pessebres i composicions nadalenques; i dels treballs de Nadal de les escoles. A nivell musical es proposen quatre actuacions: els concerts de Nadal amb les corals de la Vall d'Aro i Cypsella (11 de desembre) i Fusions Grup Vocal (18 de desembre), el recital Prec de Nadal a S'Agaró (29 de desembre) i el Concert d'Any Nou amb Susanna del Saz i Neus Mar (1 de gener).
Fins al 9 gener es pot gaudir als Jardins de la Masia Bas de Platja d'Aro de la instal·lació a l'aire lliure de l'exposició del concurs internacional de fotografia Educant La Mirada. També fins a mitjans de febrer es pot visitar al Parc dels Estanys de Platja d'Aro la mostra d'escultura de gran format a cel obert de Santiago Gimeno.

Altres propostes
Enguany s'estrena el Mercat de Nadal de Platja d'Aro a la Plaça dels Estanys (11 i 12 de desembre), i es recupera la mostra Platja d'Aro Nadal Shopping al centre de la vial (17. 18 i 19 de desembre). Diversos elements de decoració engalanen i ambienten carrers i places: Tió monumental, Bústia dels Reis de l'Orient, Pares Noel, Arbres de Nadal, Fotoreclams o La Màquina dels Somnis. La Biblioteca Mercè Rodoreda organitza, concursos, tallers i un caga tió; hi haurà festa de Nadal a Castell d'Aro i Platja d'Aro i també berenar de Nadal per a la gent gran, i a S'Agaró tallers infants i un espectacle d'animació. A nivell esportiu i solidari s'organitza la Marxa del 20 Km a favor Fundació Pasqual Maragall per a la investigació científica per a la prevenció de l'Alzheimer (28 de noviembre) i la jornada Diada de l'Esport amb La Marató (19 de desembre). També torna la popular i original Quina Freak (12 de desembre)


Autor: Redacció


#llums #nadal #platjadaro


#llums #nadal #platjadaro





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...