Notícies més llegides




OLOT 'Ciutat dels Detalls'


Olot

Setè aniversari del Mercat d'Olot

OLOT 'Ciutat dels Detalls'  -  30/11/2021  -  20:01

Els placers del Mercat d’Olot han bufat les espelmes aquest dimarts 30 de novembre. Han celebrat el setè aniversari de la posada en marxa de les instal·lacions en un any marcat pels bons resultats de les vendes


El Mercat d’Olot celebra el seu 7è aniversari

El Mercat d’Olot celebra el seu 7è aniversari



Aquest dimarts, 30 de novembre de 2021, els placer del Mercat d’Olot han celebrat el setè aniversari de la inauguració de les instal·lacions actuals. Durant aquest temps, la plaça ha experimentat un augment de llocs de treball assolint uns bons resultats de facturació que s’han mantingut aquest 2021, tot i la crisi generada per la COVID-19. En aquest sentit, durant el darrer any s’ha detectat un important increment de la demanda de producte de qualitat i proximitat.

Paral·lelament, aquest 2021 s’han portat a terme importants canvis com el salt cap a la digitalització amb la botiga en línia del Mercat d’Olot. En concret, durant aquests primers dies de la seva implementació ja s’han realitzat 20 peticions que suposen 72 comandes superant els 1.200 euros. Alguns dels clients de la botiga en línia del Mercat d’Olot ja han repetit i totes les comandes s’han pogut lliurar sense incidències. De totes elles, el 48% s’han recollit directament al Mercat.

 A part, s’ha consolidat l’oferta de la plaça amb noves incorporacions. La darrera ha estat “El pa de Can Maula” d’Albert Serralvo i Canut, una empresa de sis generacions de flequers amb finca i obrador a Melianta que, ara, s’han animat a fer el pas a la Garrotxa oferint pa artesà fet amb forn de llenya i productes ecològics.

La commemoració d’aquest dimarts també ha volgut servir com un acte de record i homenatge de l’Associació de Placers de la Plaça Mercat d’Olot a Jordi Fàbregas Forner, propietari de ‘El Fesolaire Petit’, que va perdre la vida aquest passat mes d’octubre de 2021.

La plaça Mercat, un actiu del centre d’Olot

El 28 de novembre de 2014 es van inaugurar els 3.900 m2 del nou Mercat d’Olot. La nova Plaça Mercat va suposar un gran canvi a nivell qualitatiu i quantitatiu per a les olotines i olotins així com per la seva aposta de teixir sinergies amb una superfície comercial. En aquest sentit, actualment el Mercat d’Olot atén de 8 a 19 h de forma ininterrompuda entre setmana i els dissabtes de 8 a 15 h; fet que ha suposat un augment dels clients i la consolidació de franges de compres segons les edats.

Els clients de la Plaça Mercat posen en relleu la qualitat dels productes que s’hi ofereixen així com el servei. Pel que fa la seva procedència, majoritàriament són d’Olot i la Garrotxa, tot i que també s’ha registrat un augment del nombre de persones de la comarca que visiten les instal·lacions, i també un increment de visitants que aposten per comprar producte gastronòmic local i de qualitat.

Per commemorar el setè aniversari, els placers ho han celebrat aquest migdia bufant les espelmes d’un pastís a l’entrada a la Plaça Mercat.


Autor: Redacció


#olot #mercat


#olot #mercat





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...