Notícies més llegides




Alt Empordà


Roses

La Piscina Municipal de Roses puja tres dècimes en la valoració dels usuaris i assoleix la nota rècord de 8,6

Alt Empordà  -  14/12/2021  -  08:37

La regidora d'Esports i presidenta de l'empresa municipal PRODER que gestiona l'equipament, valora molt positivament els resultats


Piscina Municipal de Roses

Piscina Municipal de Roses



La Piscina de Roses ha dut a terme l'enquesta de satisfacció anual dirigida a obtenir la valoració i opinió dels seus abonats i usuaris sobre el funcionament de l'equipament i els serveis prestats al llarg de l'any 2021, amb l'objectiu d'establir possibles línies de millora i aspectes a potenciar. Després del procés de buidatge de la informació recollida, s'ha obtingut com a resultat final una nota mitjana de 8,6 sobre 10, valoració que representa un increment de tres dècimes respecte a l'assolida l'any 2020, que va ser de 8,3, i la nota rècord que obté l'equipament des de la seva obertura.

El nombre total d'enquestes recollides durant el període de realització de la valoració (entre l'11 i el 25 de novembre), ha estat de 224, que han pogut ser respostes a través del formulari en línia enviat a les persones abonades i usuàries i penjat a la pàgina web piscinaroses.cat. Els serveis millor valorats són el tracte per part dels monitors d'activitats i la metodologia emprada, l'atenció del servei de socorristes i els accessos i aparcaments de l'equipament, tots ells per sobre del 9, seguits de l'estat de la neteja, l'assessorament fitness, la informació i tracte de recepció, i el material de les activitats, fregant el 9.

La resta d'aspectes sotmesos a valoració, com ara la diversitat d'activitats, processos inscripció, equipament de sala fitness, estat de manteniment, horari, zona spa, temperatura i qualitat de l'aigua, etc, obtenen notes per sobre del 8, essent la comoditat dels vestidors, la relació qualitat-preu i les opcions d'horaris de les activitats, les que obtenen una nota més baixa, tot i que totes tres assoleixen el 7,5.

La regidora d'Esports i presidenta de l'empresa municipal PRODER que gestiona l'equipament, valora molt positivament els resultats de l'enquesta d'enguany: "per nosaltres és un goig poder assolir aquesta nota rècord que demostra la dedicació diària i l'esforç constant que fem des de la PMR en benefici dels nostres usuaris i usuàries. Vull agrair sobretot la confiança dipositada en nosaltres i la participació en aquesta enquesta que ens permetrà millorar, potenciar i perfeccionar els nostres serveis".

Cal destacar que el valor de referència acceptat en el sector d'instal·lacions de les mateixes característiques que la Piscina de Roses, se situa en els 7 punts sobre 10. Aquesta referència serveix per detectar els punts febles d'una instal·lació (aquells que obtenen una valoració per sota dels 7 punts); mentre que entre els 7 i 8 punts se situen els aspectes ben valorats però amb cert marge de creixement i millora; i a partir de 8 punts es troben els punts forts on cal treballar per mantenir el nivell.

En definitiva, Piscina de Roses continua trobant-se significativament per sobre del valor de referència del sector, millora la seva nota respecte a l'any anterior i assoleix una nota excel·lent en un any extremadament complicat i difícil en la gestió del servei per la pandèmia. Es consolida així la percepció de la qualitat del servei per part dels abonats i usuaris obtinguda els darrers anys (situada sempre en la franja d'entre 7,9 i 8,4 punts de mitjana), i la supera assolint una qualificació rècord en la història de l'equipament del 8,6.

Enguany, a part de les preguntes habituals que serveixen per fer el seguiment anual, s'ha volgut copsar l'opinió en relació a l'adaptació del servei motivada per la pandèmia de la COVID19. En aquest sentit s'ha preguntat sobre les mesures organitzatives adoptades i el resultat obtingut ha estat de 8,69 punts, també molt satisfactori.


Autor: Redacció


#piscina #roses


#piscina #roses





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...