Notícies més llegides




Política


Barcelona

Més representació gironina a l'executiva nacional del PSC

Política  -  20/12/2021  -  17:10

Sílvia Paneque i Maurici Jiménez són a l'executiva de Salvador Illa amb Medi Ambient i Turisme respectivament, que a més incorpora a la gironina Dolors Hernández i al palafrugellenc Juli Fernández




Aquest cap de setmana va tenir lloc a Barcelona el congrés extraordinari del PSC que va ratificar Salvador Illa com a primer secretari del Partit dels Socialistes de Catalunya. Diumenge es va procedir a la votació de la nova executiva del partit que va ser ratificada pel 96% dels delegats. Sílvia Paneque serà la secretària de Transició Ecològica, Maurici Jiménez repetirà com a secretari de Turisme, Dolors Hernández secretària de Gent Gran i, finalment, Juli Fernández secretari d'Innovació.

Els socialistes gironins es mostren contents i satisfets per la inclusió de quatre gironins a l'executiva de Salvador Illa. "Doblar la representació de la Federació a l'executiva del partit és una de les conseqüències de la bona feina que estem fent a comarques gironines, on esperem un ampli creixement en resultats electorals i en llistes municipals presentades de cara a 2023.

Els nostres grups municipals estan fent una gran feina al territori i els companys que formen part de l'Executiva estic segur que també ho faran a partir d'avui mateix a l'executiva nacional del PSC", ha explicat Marc Lamuà, primer secretari del PSC comarques gironines. Paneque és portaveu del PSC a l'Ajuntament a Girona i diputada al Parlament des del febrer, on va assumir la conselleria de Transició Ecològica al govern alternatiu que va fer Salvador Illa. Maurici Jiménez és l'alcalde de Platja d'Aro des de 2019 i és membre de la FEMP. Dolors Hernández és la presidenta de l'agrupació del PSC de Girona i és una històrica sindicalista de la UGT de comarques gironines que va ser, entre d'altres coses, la secretaria confederal de Salud Laboral y Medi Ambient a nivell estatal de la UGT. Juli Fernández ha estat alcalde de Palafrugell i ara és el portaveu del PSC a l'Ajuntament de Palafrugell i diputat provincial.


Autor: Redacció


#psc


#psc





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...