Notícies més llegides



Baix Empordà


Platja d'Aro

Platja d'Aro acull la 26a edició del Parc Infantil de Nadal El Mar dels Nens

Baix Empordà  -  22/12/2021  -  15:04

Del 27 al 30 de desembre i del 2 al 4 de gener al Palau d'Esports i Congressos




Vint-i-sisena edició consecutiva del Parc Infantil de Nadal El Mar dels Nens, adreçat a infants i joves de 2 a 12 anys (acompanyats d'un adult), del 27 al 30 de desembre i del 2 al 4 de gener (16-20 h) al Palau d'Esports i Congressos de Platja d'Aro, enguany en el seu format habitual, després que l'any passat es transformés en un cicle d'espectacles familiars, arran de la pandèmia de la COVID-19. Una proposta organitzada per la Unitat d'Infància de l'Ajuntament de Castell d'Aro, Platja d'Aro i S'Agaró, gestionada per Soy La Fiesta. L'entrada d'un dia té un preu de 3'50 euros i 20 euros l'abonament -inclouen 30 minuts suplementaris a la Pista de Gel de Platja d'Aro instal·lada fins al 9 de gener a la Plaça des Estanys-; amb un descompte d'1 i 4 euros respectivament per a famílies nombroses, monoparentals o infants amb discapacitat (cal acreditar-ho en el moment d'accedir-hi). Cal adquirir-les anticipadament al lloc web de venda entrades.platjadaro.com o a taquilla, si n'hi ha de disponibles. Cal mascareta per a majors de 6 anys i només es podrà beure i menjar a la cafeteria amb accés amb certificat de vacunació.

Les principals novetats d'enguany són la creació d'un Espai de Lactància amb servei de canviador, butaques, trones i microones (cal demanar l'accés a la Ludoteca Infantil); i dues hores de Mar dels Nens silenciós (dimecres 29 de desembre 16-18 h), adaptat acústicament i a nivell lumínic per a infants amb necessitats especials. En relació a les activitats, hi ha diversos espais fixos tots els dies: ludoteca infantil (nenes i nens de 0 a 4 anys), llits elàstics, rocòdrom, tallers diversos (dibuix, pintura manualitats, ball i circ), maquillatge artístic, mini futbol 5, ulleres virtuals, joc de punteria, inflables, brau mecànic, Shoot down, jocs gegants i cinema infantil. En algunes jornades hi haurà concursos ball, de dibuix i pintura i de la proposta Un per guanyar, taller de globoflèxia, espectacles de màgia i visita de diversos personatges infantils (Donald i Daisy, Minnie i Mickey, Woody i Jessie de Toy Story o la Xalarina i en Xalarí, les mascotes familiars de Platja d'Aro). També hi ha servei de guarda-roba i de cafeteria, i fins i tot els infants poden celebrar el seu aniversari al parc (casalila@platjadaro.com).

A més a més del Mar dels Nens altres propostes configuren el programa d'activitats nadalenques al municipi: 62è Pessebre Vivent de Castell d'Aro, el més antic de Catalunya (25, 26 de desembre i 1, 2 de gener · 19 h); Gran Sorteig de Nadal amb la possibilitat de guanyar amb la compra mínima de 20 euros en el centenar d'establiments adherits un Kia Stonic, una bicicleta elèctrica tot terreny o diversos lots de regals (fins al 4 de gener); Cavalcades dels Reis de l'Orient a Platja d'Aro i Castell d'Aro (5 de de gener 18 h i 20 h), Túnel de llum i so amb espectacle musical al c/ Miramar de Platja d'Aro (fins al 6 de gener), exposició d'obres del 42è Concurs de diorames, pessebres i composicions nadalenques al Castell de Benedormiens i a l'Antic Casino de Castell d'Aro (fins al 6 de gener), Pista de Gel a la Plaça dels Estanys de Platja d'Aro (fins al 9 de gener), i la Gimcana de Nadal de la Xalarina i en Xalarí (fins al 9 de gener).


Autor: Redacció


#platjadaro


#platjadaro





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...