Notícies més llegides



Política


Barcelona

El projecte Valents es presentarà al Born el pròxim 29 de gener

Política  -  11/01/2022  -  15:37

El partit té com a objectiu unir el constitucionalisme recollint l’esperit del Manifest Constitucionalista publicat el passat novembre


Valents

Valents



El nou projecte polític Valents, nascut amb l’objectiu d’unir el constitucionalisme, es presentarà el pròxim dia 29 de gener a Barcelona, concretament al Born Centre de Cultura i Memòria. La iniciativa, que pretén embolcallar tot l’espai polític no independentista, recull l’esperit del Manifest Constitucionalista que es va publicar el passat novembre que va sumar el suport de diversos referents culturals i socials d’arreu de Catalunya.

L’acte celebrat al Born, un espai reivindicat tradicionalment pel nacionalisme català, ha d’esdevenir segons assenyalen des de Valents l’inici de l’expansió del partit. “El lloc escollit no és casual i volem mostrar que cap lloc de Catalunya és aliè a Espanya”, detallen.

Així, la fita que persegueix Valents és la d’estar present en els 947 municipis catalans, “per tal que en aquests s’hi respecti la llei i la nació espanyola, les nostres tradicions i costums, i es deixin de finançar organitzacions polítiques contràries als interessos de tots els catalans i centrar-se, d’aquesta manera, en atendre i donar solució als problemes reals dels ciutadans”.

Tal com apunten fonts del projecte, Valents ha nascut amb la vocació d’unir el constitucionalisme a Catalunya i “oferir un projecte il·lusionant i guanyador a tots els no independentistes que s’hagin vist decebuts per les diferents opcions polítiques”. En aquesta línia, l’acte previst per al dia 29 buscarà la consolidació territorial del partit, en  passar de ser un partit d’àmbit municipal -Barcelona- a autonòmic.


Autor: Redacció


#barcelona #valents


#barcelona #valents





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...