Notícies més llegides



+ Notícies


Salt

Acord per desconvocar la vaga de neteja viària i recollida d'escombraries de Salt

+ Notícies  -  15/01/2022  -  13:26

L'alcalde, Jordi Viñas, valora que s'hagi arribat a un acord amb "propostes justes i assumibles que no hipotequen els pressupostos municipals i que permetran no aplicar cap increment d'impostos per aquest motiu"


Ajuntament de Salt

Ajuntament de Salt



L'Ajuntament promourà una modificació de la taxa d'escombraries per no cobrar als veïns i veïnes els dies que no s'ha prestat el servei durant el període de la vaga. Aquest mateix dissabte s'ha posat en marxa un dispositiu especial, matí i tarda, per recuperar la normalitat al més aviat possible.

La vaga del servei de neteja viària i recollida d'escombraries de Salt s'ha desconvocat aquesta matinada després de l'acord al qual han arribat les dues parts implicades en el conflicte laboral, l'empresa concessionària (FCC Medio Ambiente) i treballadors, durant la quarta taula de mediació que s'ha dut a terme al departament de Treball.Des de primera hora del matí s'ha iniciat un servei extraordinari de neteja, matí i tarda, per poder recuperar la normalitat. Ja s'està retirant tota la brossa acumulada i els voluminosos per, immediatament, posar en marxa la neteja viària a totes les àrees afectades.


L'alcalde de Salt, Jordi Viñas, ha valorat positivament que "les dues parts implicades en el conflicte, tal com els hem instat des del primer dia, hagin arribat a un acord amb propostes justes i assumibles que no hipotequen els pressupostos municipals i que permetran no aplicar cap increment d'impostos per aquest motiu".

Viñas també ha agraït la paciència i comprensió de la ciutadania i ha explicat que "des de l'Ajuntament promourem una modificació de la taxa d'escombraries per no cobrar als veïns i veïnes els dies que no s'ha prestat el servei durant el període de la vaga".Aquesta modificació permetrà aplicar aquesta bonificació al primer rebut de l'any 2023 perquè es tracta d'una taxa que es merita anualment i que s'aprova durant les ordenances fiscals.


Autor: Redacció


#salt


#salt





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...