Notícies més llegides




Alt Empordà


Castelló d'Empúries

L'Ajuntament de Castelló ha contractat dues persones aturades de llarga durada mitjançant una subvenció del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC)

Alt Empordà  -  17/01/2022  -  14:54

El programa de Treball i Formació integra accions formatives i d’experiència laboral per afavorir la inserció de les persones contractades al mercat laboral


Ajuntament de Castelló

Ajuntament de Castelló



El Departament de Treball, Formació i Ocupació de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries, ha aconseguit contractar dues persones aturades de llarga durada durant dotze mesos per aquest 2022. Aquestes dues persones desenvolupen les següents tasques professionals: una farà d’auxiliar de la llar per desenvolupar tasques de suport i acompanyament a persones grans del municipi que viuen soles i tenen baixa autonomia, i l’altra farà d’auxiliar de jardineria per millorar les zones verdes del municipi, donant un suport a l’empresa de serveis municipal.

Els últims anys ja s’havia contractat persones en diferents edicions del programa de Treball i Formació del SOC i d’aquest mateix perfil, i després de la bona valoració de les dues experiències aquestes figures s’han consolidat i per això s’ha volgut aprofitar per tornar a sol·licitar-ho. En el cas de l’auxiliar de la llar, la treballadora atendrà casos derivats des dels Serveis Socials, mentre que l’auxiliar de jardineria realitzarà suport a l’empresa municipal de serveis Castelló 2000 SA.

La regidora del Departament de Treball, Formació i Ocupació, Anna Massot valora molt positivament poder contractar persones a través d’aquest programa del SOC perquè d’una banda el municipi en surt beneficiat amb el reforç de dos serveis molt necessaris, com les condicions de la subvenció del Programa Treball i Formació, però a la vegada cal posar en valor la funció social del programa en sí, que permet donar feina a persones en situació d’atur de llarga durada i amb baixa ocupabilitat.

Aquests persones es van contractar a finals de desembre i s’incorporen a treballar aquesta mateixa setmana.

El programa de Treball i Formació integra accions formatives i d’experiència laboral per afavorir la inserció de les persones contractades al mercat laboral.


Autor: Redacció


#castello


#castello





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...