Notícies més llegides




OLOT 'Ciutat dels Detalls'


Olot

Més d'un miler de persones han passat per les sessions de formació per a l'emprenedoria

OLOT 'Ciutat dels Detalls'  -  19/01/2022  -  11:21

L’oferta, de 60 hores, es concentra en 6 setmanes i està pensada específicament per ajudar a engegar negocis i assegurar-ne l’èxit aportant les eines necessàries per posicionar i potenciar les activitats econòmiques


Seminaris Emprenedors

Seminaris Emprenedors



La Fundació d’Estudis Superiors (FES) d’Olot continua apostant per donar impuls a l’emprenedoria. Un exemple d’això és el programa de Formació per a l’Emprenedoria que va néixer ara fa 16 anys arran de les necessitats que es detectaven des del Servei d’Emprenedoria de DinàmiG, l’Agència d’Innovació i Desenvolupament de la Garrotxa. El programa, que enguany ja arriba a la seva 16a edició, ofereix formacions de 6 setmanes amb sessions de 5 hores de durada, gratuïtes i en format intensiu.

Les formacions es repeteixen durant dos cops l’any, del 24 de febrer al 6 d’abril i del 28 de setembre al 4 de novembre; cada dimecres i divendres al matí. Estan dividides en cinc apartats: preparació, planificació, finançament, tràmits i obligacions, i comunicació. Gestió del temps, Pla d’Empresa, planificació i gestió de la tresoreria, màrqueting digital i pàgina web, formes de finançament, règim d’autònoms, Instagram, impostos o un taller de pluja d’idees són només algunes de les propostes que inclou el programa de Formació per a l’Emprenedoria 2022.

Aquest programa està pensat específicament per ajudar a engegar un negoci i assegurar-ne l’èxit, tant a nivell econòmic com de posicionament en el mercat actual, aportant a les persones emprenedores les eines necessàries per a tirar endavant el projecte.

En els últims 5 anys un total de 1.063 persones han passat per aquestes Sessions de Formació per a l’Emprenedoria: 185 el 2021; 297 el 2020; 200 el 2019; 190 el 2018; i 191 el 2017. Els últims dos anys s’ha registrat un augment important del nombre d’assistents – sobretot el 2020-  i, arran del context i situació generada per la pandèmia de la COVID-19, la FES Olot va començar a oferir algunes de les sessions en format en línia. En detall, de les 222’5 hores ofertes durant el 2020 i el 2021, la meitat – 120’50 hores – es van gestionar i realitzar de forma telemàtica.

Pel que fa als assistents, la gran majoria són dones. A part, cal destacar que el programa es pot fer de forma completa o es pot crear un itinerari a mida; apuntant-se només a algunes sessions, segons els interessos de cada persona. Totes les sessions són gratuïtes i es realitzen a la seu de la FES d’Olot, situada a l’edifici Can Monsà, al carrer Joan Pere Fontanella número 3 d’Olot.

Aquestes formacions són alguns dels recursos que s’ofereixen des del servei d’Emprenedoria de DinàmiG, al que es poden adreçar totes aquelles persones que tenen una idea de negoci o bé ja tenen el negoci creat i busquen assessorament per a consolidar-lo. Per més informació i inscripcions als seminaris per a l’emprenedoria podeu contactar amb el correu electrònic de la FES d’Olot a fes@olot.cat, consultar la pàgina web fes.olot.cat o al telèfon 972 26 21 28.


Autor: Redacció


#olot


#olot





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...