Notícies més llegides




El Ripollès


Ripoll

Ripoll lliura el Lot Nadó al primer infant nascut al 2022

El Ripollès  -  24/01/2022  -  20:48

Els pares de la Julieta Sentís han recollit l'obsequi a l'edifici consistorial


Lot Nadó

Lot Nadó



L'Ajuntament de Ripoll ha escenificat aquesta tarda el lliurament del Lot Nadó al primer nadó nascut al municipi aquest 2022, en aquest cas una nena, la Julieta Sentís Morera. Els pares de la petita han rebut el premi acompanyats per l'alcalde, Jordi Muntell; la regidora de Convivència i Participació, Maria Dolors Vilalta; la regidora de Comerç, Fires i Mercats, Manoli Vega; un representant de Ripoll Comerç, Joaquim Bustos, i els infants del Consistori Infantil.

El Lot Nadó està format per diversos articles: des de productes d'higiene i cura pels infants o una bossa de cotó fins a un adhesiu pel cotxe, una targeta per anotar les dades del naixement o una entrada per a la piscina per a la piscina per la unitat familiar, entre altres. A més, també conté un xec de 100 euros per a gastar en botigues afiliades a Ripoll Comerç.

El projecte Lot Nadó es va iniciar l'any 2016 fent el lliurament d'un detall de benvinguda a tots els infants empadronats a la vila, i actualment l'han rebut un total de 504 menuts: 242 nenes i 262 nens. El 2017 es va incorporar el reconeixement dirigit al primer nadó nascut a l'any, i a més també s'hi va afegir la Festa de Benvinguda dels Infants, que se celebra a finals de juny i que acull a tots els nens i nenes nascuts al llarg de l'any anterior. Des del consistori subratllen que aquest conjunt de propostes “tenen com a objectiu valorar el compromís de ser pares a Ripoll i acollir la petita infància des del primer moment”. 


Autor: Redacció


#ripoll


#ripoll





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...