Notícies més llegides



+ Notícies


Girona

El Grup GN amplia territori amb l'obertura de Valencia Noticias i País Vasco Noticias

+ Notícies  -  27/01/2022  -  21:17

Amb aquesta doble incorporació, el grup ja compta amb 14 capçaleres digitals amb influència a Catalunya i Espanya


Valencia Noticias

Valencia Noticias



El grup de comunicació GN continua creixent. Aquest dijous, 27 de gener, es posen en marxa dues noves capçaleres per ampliar la cobertura informativa a les comunitats del País Valencià (Valencia Noticias, https://valencia-noticias.com) i del País Basc (País Vasco Noticias, https://paisvasconoticias.com). El grup ja va manifestar aquesta voluntat de creixement el passat 11 de setembre de 2021, dia del seu setzè aniversari, i amb la seva incorporació ja compta amb un total de 14 capçaleres digitals: GironaNoticies.com, el mitjà matriu, i Tarragonanoticias.com, Andorranoticies.com, Catalunyanoticies.com, Lleidanoticies.com, Madrid-noticias.com, Costabravagirona.org, Andalucia-noticias.com i Sevilla-noticias.com, Barcelonanoticies.com, Empresa-actual.com y Balearesnoticias.com, a més dels dos darrers digitals ja citats i recentment incorporats.

Com la resta de mitjans en línia, tant Valencia Noticias com País Vasco Noticias tenen la llibertat d'expressió com el gran eix vertebrador del projecte, i compten amb col·laboracions i suports del sector privat del territori. Per tant, i una vegada més, GN aposta per exercir el dret a la informació des d'un posicionament lliure, defensant la informació de proximitat com a gran tret distintiu. I ho fa en un context actual, enmig de la pandèmia de la Covid-19, que ha implicat un gran esforç per tirar endavant els dos nous diaris electrònics.

Com la resta de capçaleres del grup, Valencia Noticias y País Vasco Noticias ofereixen un format sòlid i intuïtiu, adaptat a les noves tendències informatives i als contextos tecnològics actuals. En aquest sentit, es prioritzen sempre les informacions de caràcter local, donant veu a aquells fets o notícies que sovint no tenen grans possibilitats de difusió i projecció. Aquests continguts de proximitat comparteixen protagonisme amb altres informacions d'interès més general vinculades amb els continguts polítics, econòmics o esportius, entre altres.

Uns mitjans plurals

Els portals del grup GN tenen com una de les seves fites cabdals aproximar-se a tota mena de lectors i usuaris. En aquest sentit, els diferents mitjans es poden traduir actualment al català, castellà i anglès, i a finals d'aquesta mateixa setmana s'hi afegirà, també, el francès.

Treball amb SEO

Més enllà de la difusió de notícies i informacions de caràcter local o general, les capçaleres digitals de GN també treballen per enfortir el SEO i la reputació en línia d'empreses i entitats. Així doncs, als darrers temps el grup ha potenciat la xifra de clients estrangers -especialment, empreses de comunicació, agències de publicitat o grans companyies-, consolidant-se d'aquesta manera a països com Alemanya, França, el Regne Unit o Suècia. Una de les raons fonamentals que explica aquesta progressió són els posts patrocinats, una eina de posicionament web que des del grup gironí elaboren amb deteniment i dedicació amb l'objectiu de potenciar els productes o serveis de les companyies o entitats que ho sol·liciten.

Per a més informació:
info@paisvasconoticias.com
info@valencia-noticias.com


Autor: Redacció


#valencia #paisvasco


#valencia #paisvasco





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...