Notícies més llegides



+ Notícies


Cassà de la Selva

Detenen un home a Cassà de la Selva per tenir amagada en una bodega subterrània una metralladora de les èpoques de la Guerra Civil

+ Notícies  -  28/01/2022  -  17:24

L'arma estava embolicada amb una manta sota un safareig de ciment juntament amb el trípode, aquest embolcallat amb un llençol




Els Mossos d'Esquadra van detenir el 27 de gener a Cassà de la Selva, un home de 59 anys, com a presumpte autor d'un delicte de tinença d'armes i explosius.

La tarda del dijous 27 de gener agents de la comissaria de Girona van rebre l'alerta d'adreçar-se fins a una casa situada a la Rambla Onze de Setembre de la població de Cassà de la Selva, ja que s'havia produït una discussió entre dos homes. Quan els agents van arribar al lloc dels fets, i després d'intervenir en aquesta disputa, van saber que el propietari de la casa podria tenir amagada una arma de guerra, una metralladora.

Tot i que el propietari negava la tinença de cap arma, els agents, juntament amb efectius de la Policia Local de Cassà de la Selva, van entrar a la casa amb l'objectiu de buscar aquesta metralladora.

Els mossos van trobar l'arma, una metralladora d'infanteria 'MG' antiga, però que podria funcionar, i el seu trípode, oculta dins el garatge de la casa.

La metralladora que van localitzar, usada segons diferents models, aproximadament entre els anys 1930 i 1945, dins el període de la Guerra Civil Espanyola i la Segona Guerra Mundial, estava oculta en una bodega soterrada pels fonaments de la casa.

L'arma estava embolicada amb una manta sota un safareig de ciment juntament amb el trípode, aquest embolcallat amb un llençol.

El detingut, amb diversos antecedents, passarà pròximament a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona.


Autor: Redacció


#cassa #mossos


#cassa #mossos





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...