Notícies més llegides



+ Notícies


València

La delegació del Consell al País Valencià continua avançant

+ Notícies  -  13/02/2022  -  20:53

El grup de suport va celebrar ahir una reunió i espera congregar el prop de mig miler d'inscrits ben aviat


Grup valencià de suport al CxRC

Grup valencià de suport al CxRC



La nova delegació del Consell per la República Catalana al País Valencià va celebrar ahir dissabte, 12 de febrer, una reunió a València, un acte que va evidenciar el creixement del grup, que espera reunir els prop de mig miler d'integrants a València pròximament. D'aquesta trobada, precisament, en va sorgir un comunicat en el qual el grup de suport es defineix com a "continuador del republicanisme valencià en tota la seva diversitat, des de Marco Miranda a Joan Fuster, del rector Peset a Isabel Clara Simó".

"Ens declarem membres de la nació catalana i lluitem democràticament pel seu alliberament nacional i social", continua el text de la delegació valenciana, que també ressalta diferents punts, un dels quals la "denúncia al règim del 78 com a hereu del règim franquista i continuador de les seves estructures repressives policials i judicials, a més de la monarquia i l'oligarquia extractiva i parasitària que el caracteritza".

"Celebrem les victòries judicials i polítiques que, des de l'exili, s'està guanyant l'independentisme català, desemmascarant la veritable naturalesa de l'estat espanyol, ja catalogat en àmbits internacionals com a 'democràcia defectuosa'", continua la nota, que també valora positivament els recents passos endavant del Consell: "Felicitem l'Assemblea de Representants i la propera elecció del president del Govern del Consell com a òrgans imprescindibles en la lluita independentista".

A través del comunicat, d'altra banda, la delegació del País Valencià també reafirma la seva voluntat "d'intervenir en el Debat Constituent de la República Catalana per tal que s'hi reculli el reconeixement de la condició nacional catalana a les persones del conjunt dels Països Catalans que la demanen i la possibilitat d'incorporació a la República Catalana de territoris dels Països Catalans que ho decideixin democràticament". "Cridem tots aquells valencians i valencianes que comparteixin els punts mencionats a donar suport i participar en el Consell per la República Catalana", conclou el text.


Autor: Redacció


#valencia #cxrepublica #paisvalencia


#valencia #cxrepublica #paisvalencia





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...