Notícies més llegides




+ Notícies


Barcelona

SAP-FEPOL denuncia un atac signat per ARRAN a la seva seu

+ Notícies  -  15/02/2022  -  14:32

El missatge, escrit a la façana, acusa la policia catalana de 'repressora'


Seu del Sindicat Autònom de Policia (SAP-Fepol)

Seu del Sindicat Autònom de Policia (SAP-Fepol)



Aquest matí, a través d'un comunicat, el Sindicat Autònom de Policia i la Federació de Professionals per a la Seguretat Pública (FEPOL) han denunciat l'atac signat per Arran a la seva seu, ubicada al carrer de Malats de Sant Andreu, lamentant que "no és la primera i no sabem encara amb quina intenció". En concret, la pintada, de color vermell, acusa els Mossos d'Esquadra de "repressors", i resa el següent missatge: "La repressió no ens atura: tornem-los tots els cops". A més, a l'exterior de la seu els protagonistes de la pintada també han col·locat un cadenat que aquest matí evitava l'obertura de les portes de la seu, on també hi ha els sindicats de la policia local i la guàrdia urbana.

Així, des de SAP-FEPOL han condemnat "enèrgicament" l'atac, que ha tingut lloc aquesta passada nit, i apunten que "si la intenció d'aquest nou atac és la d'acovardir-nos, la d'espantar-nos o la d'intentar prendre que cessem en la defensa del cos de Mossos d'Esquadra: no ho aconseguireu!".

"És imprescindible que totes les organitzacions -polítiques, socials i sindicals- s'uneixin en la seva condemna. No fer-ho de manera sòlida ni amb la contundència necessària és legitimar uns atacs miserables com els que s'han produït", ha destacat el sindicat policial mitjançant la nota informativa.

D'altra banda, des de l'organització també han volgut agrair "totes i cadascuna de les mostres de suport rebudes". "Especialment, volem agrair les mostres de suport de les veïnes i dels veïns que, des d'un inici, ens han acollit meravellosament i que, ni comparteixen ni es veuen reflectits en missatges absurds com els que avui ens han enviat". Els Mossos han obert una investigació per esclarir els fets.


Autor: Redacció


#sapfepol #mossos


#sapfepol #mossos





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...