Notícies més llegides




+ Notícies


Girona

AgroBank finança amb 575 milions al sector agro a Girona el 2021

+ Notícies  -  24/02/2022  -  12:32

Tanca l'exercici 2021 amb més de 7.000 clients agro a les comarques gironines, on compta amb 13 sucursals agro amb gestors especialitzats


AgroBank

AgroBank



AgroBank, la línia de negoci de CaixaBank dirigida a l'activitat agroalimentària, ha donat suport al sector de Catalunya amb 2.936 milions d'euros en finançament durant l'exercici 2021, reforçant així el seu lideratge a la comunitat. A Girona, l’import de finançament ha estat de 575 milions d’euros.

AgroBank compta amb prop de 61.400 clients agro a Catalunya, on per donar servei al sector agrari disposa de 133 sucursals especialitzades, amb gairebé 420 gestors especialistes que tenen un alt coneixement del sector i mantenen una formació continuada. A les comarques gironines, CaixaBank compta amb més de 7.000 clients i 13 oficines agro amb gestors especialitzats.

A més de la xarxa específica d'AgroBank, CaixaBank complementa la seva presència a les zones menys poblades amb 315 oficines ubicades en municipis catalans de l'àmbit rural (menys de 10.000 habitants).

El director territorial Catalunya de CaixaBank, Jaume Masana, explica que “els Fons Next Generation de la Unió Europea, en aquest sentit, són una oportunitat per a la transformació del sector agroalimentari i, per això, a CaixaBank estem fent un esforç per traslladar als nostres clients tota la informació sobre aquests fons i posant a la seva disposició les eines necessàries per accedir als mateixos”.

Masana, destaca que “a l'entitat estem plenament compromesos amb el sector agroalimentari i, per això, volem facilitar a professionals, cooperatives i empreses les inversions i l'assessorament necessaris per avançar en la innovació i digitalització dels seus negocis, clau per millorar la productivitat i sostenibilitat”.


Autor: Redacció


#girona #agrobank


#girona #agrobank





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...