Notícies més llegides




Alt Empordà


L'Escala

L'Anxova Milionària de l'Escala reparteix 4 milions d'euros a la Loteria Nacional

Alt Empordà  -  19/03/2022  -  18:06

L'administració ven 30 dècims a 130.000 € de guanys cadascun en el primer premi del Sorteig Extraordinari del Dia del Pare


Anxova Milionària

Anxova Milionària



L'Anxova Milionària de l'Escala ha repartit, avui dissabte 19 de març, un total de 3,9 milions d'euros corresponents al Sorteig Extraordinari del Dia del Pare de la Loteria Nacional.

L'administració altempordanesa ha repartit un primer premi, dotat amb 130.000 euros cada dècim. El número agraciat ha estat el 61.756 i s'han venut un total de 30 dels 50 dècims que tenien; a clients abonats, en la finestreta de l'administració. Cada dècim es va vendre a 15 euros.

Fèlix Pons, responsable de L'Anxova Milionària, explica que "estem molt contents de repartir un molt bon premi. És el primer cop que repartim algun premi en un Sorteig Extraordinari; si bé de sorteigs de dijous i dissabte sí que havíem repartit una desena de primers premis".

L'administració de loteria número 1 de l'Escala, situada al número 9 del carrer Enric Serra, no ha parat de repartir premis des de la seva creació, el 1986, ara fa 36 anys. Els més habituals han estat amb els jocs de La Quiniela, la BonoLoto, la Loteria Primitiva, el Gordo, l'Euromillón i la Loteria Nacional.

L'any 2015 va fer dos números anteriors al primer premi de la Loteria Nacional, i l'any 2014 va repartir gairebé 14,5 milions d'euros en premis, entre ells el més gran de la història a les comarques gironines, 12.330.000 euros amb el Gordo de la Primitiva. El desembre de 2006 també va repartir 9 milions d'euros. Només sis mesos abans, ja havia tocat un altre primer premi, que en aquella ocasió va deixar 3 milions d'euros a l'Escala. Exactament, la mateixa quantitat que es va repartir amb el primer premi del sorteig del 24 de maig de 2007. L'any 2004 es va vendre el primer premi del sorteig del dijous del mes de gener, situació que es va repetir el gener de 2016.


Autor: Redacció


#escala #loteria #anxova


#escala #loteria #anxova





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...