Notícies més llegides



Alt Empordà


El Port de la Selva

El mal temps frena la Fira de l’Espàrrec del Port de la Selva

Alt Empordà  -  30/03/2022  -  17:52

L’Ajuntament ha decidit posposar l’esdeveniment a causa dels forts vents i els ruixats previstos per aquest cap de setmana




El Port de la Selva finalment no celebrarà aquest cap de setmana la dotzena edició de la Fira de l’Espàrrec, un esdeveniment que finalment no es tirarà endavant a causa del mal temps previst aquests dies, on el vent i les baixes temperatures seran protagonistes.  En aquest sentit, ahir es va celebrar una reunió entre l’Ajuntament i els comerciants, una trobada on el consistori va proposar canviar la data, tot i que la proposta no va tirar endavant. Avui, però, l’empresa encarregada de muntar les paradetes ha comunicat a l’equip de govern municipal que no podran dur a terme la seva tasca ni per seguretat ni per manca de temps, i per aquest motiu l’organització ha decidit no celebrar la fira aquest pròxim cap de setmana. Com explica la primera tinent d’alcalde, Lídia Ferrer, l’objectiu és buscar una nova data, però caldrà tenir el vistiplau dels comerciants i firaires. Si no s’arriba a un acord, la fira d’aquest 2022 es podria suspendre.  

Inicialment, i davant la negativa dels comerciants a ajornar-la, s’havia previst un programa més reduït, sense activitats com ara la tirolina gegant i el rocòdrom o el concert de La Vella Dixieland.  Així doncs, el diumenge havia d’arribar el tret de sortida amb la inauguració de la fira, un espai que havia de comptar amb tastets d’espàrrecs i paradetes d’artesania. Finalment, a les set de la tarda, hi havia programada una cantada d’havaneres amb el grup La Mar d’Amunt. Sí que es manté, no obstant això, la conferència del dissabte 'Un petit viatge pel vostre poble', a càrrec d'Òmnium Cultural-Alt Empordà i amb presència de Josep Maria Dacosta, que es farà a l'Espai Port (18h).

L’objectiu de l’Ajuntament és poder festejar la fira aviat, quan les condicions meteorològiques siguin òptimes. “La Fira de l’Espàrrec és un element molt important pel poble, perquè dona el tret de sortida a la temporada de primavera i estiu i sempre congrega a molts visitants. És una fira gastronòmica que funciona molt bé”, detalla Ferrer.


Autor: Redacció


#firaesparrec #elportdelaselva


#firaesparrec #elportdelaselva





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...