Notícies més llegides




+ Notícies


Campllong

Ni el vent ni la pluja aturen la 38a Fira Comarcal de Primavera de Campllong

+ Notícies  -  23/04/2022  -  19:17

La programació seguirà diumenge amb el Concurs morfològic de vaques de raça frisona com activitat destacada


38a Fira Comarcal de Primavera de Campllong

38a Fira Comarcal de Primavera de Campllong



Després de dos anys d'aturada a causa de la pandèmia, Campllong ha pogut celebrar l'esperada Fira Comarcal de Primavera que enguany ha arribat a la 38a edició, coincidint amb la diada de Sant Jordi. Ho ha fet acompanyada d'inclemències meteorològiques, però sense impedir dur a terme l'àmplia programació d'activitats que s'han iniciat a primera hora del matí i s'han allargat fins al vespre.

Exposicions, exhibicions, concursos, mostres, gastronomia... i sobretot molt bon ambient, han convertit de nou la Fira Comarcal de Primavera de Campllong com a punt de trobada i esdeveniment de referència de les comarques gironines dins del món rural i comercial.

Algunes de les activitats que han despertat més expectació han estat el 23è concurs de Paletes on hi ha participat 12 professionals de la construcció, l'exhibició de tallada de troncs i l'exhibició de Trial Moto i biketrial, a càrrec de Peu a Baix, que enguany s'ha estrenat en la programació.

Els guanyadors del concurs de paletes han estat les parelles formades per Aleix Plana i Vasilie Safta; Josep Maria Vila i Josep Ribas; i Ramon Oliveras i Miquel Putxol que s'han repartit 2.500 euros en premis.

La tarda ha vingut marcada per la treva meteorològica i la 25a edició de la tractorada amb la participació de 80 tractors anteriors al 1965 que han recorregut per l'entorn del municipi.

Com a novetat la fira ha acollit també un curs d'autocontrol i socialització de gossos a càrrec de Rockendall – Residència Canina, una exhibició de carrusel amb cavalls a càrrec de La Crinera i un Volteig de competició amb el Club Volteig Girona.

El primer dia de Fira ha finalitzat amb el lliurament de premis del concurs de Ratafia i del Concurs de pintura ràpida que enguany ha comptat amb 14 participants. El guanyador del Concurs de Ratafia, on hi competien 27 ratafies, han estat Mercè Tubert Borrell, Quim Carreras Barnés i Robert Batllosera Formiga, tots tres de Campllong.

La programació de la 38a edició de la Fira Comarcal de Primavera continuarà durant tot dia de diumenge. Una de les activitats destacades serà el 38è Concurs Morfològic de vaques de raça frisona amb la participació d'una cinquantena de caps de bestiar d'11 explotacions lleteres d'arreu de Catalunya, i el 38è Concurs de treball monogràfic de ramat i gos d'atura català.

El popular cuiner radiofònic de Catalunya Ràdio, Pep Nogué, dinamitzarà un tast a cegues de productes amb el segell de qualitat Agroalimentària Girona Excel·lent i se celebrarà la tradicional cursa de mules.

Enguany la fira compta amb un centenar d'expositors, una trentena d'activitats per a tota a la família i una vintena de mostres i exposicions. La Fira Comarcal de Primavera de Campllong està organitzada per l'Ajuntament i l'Associació de Fires i Festes del municipi amb la col·laboració d'empreses, entitats i voluntaris.

El concurs de menjar cargols previst per dissabte s'ha ajornat i tindrà lloc també diumenge.


Autor: Redacció


#campllong #fira #primavera


#campllong #fira #primavera





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...